A többit meg majd szólok mikor lehet megnézni a honlapon!
Naggggyyyyoon jó buli volt, élveztem! DeákBill jó volt, csak a hangtechnikus volt idióta... Valamilyen oknál fogva hangerővel akart gyilkolni, most is cseng a fülem, gusztustalan volt. A zenével semmi gond nem volt!
bizony! Haláli! Félelmetes de ha 1x mész vele
nem akarsz leszállni! (mondhatnám úgy is akarok 1-et
)Lehet ma már a saját masinámmal megyek ki. Van itthon 1 kis olaj amivel után tudok tölteni, a légszűrőt kitisztítottam az olajtól de max így a találkozóra megyek el a motorral. Szóval 2 hét és kész
(hogy idézzek 1 kicsit a magyar vándorból)
. Nekem csak egy nevem van a "cblaci" az meg nem leledzik másképp
De ahogy néztem 36 ezer van az órába
de ahogy néztem szerintem olyan motort vettem amin a sárvéső tuti cserélt oldalidom meg a hátsó feltája is törhetett valamelyik tulajnál.. a kormánynyak behorpadást nézve. Az első sárvédő első ívén 2 hónapja vettem észre hogy a festék megkopott és rózsaszín alatta a hátsón is észrevettem.. a Tank csere volt az száz kérdés hogy gyárilag fekete volt vagy festett már mivel a matrica alatt látszik 1 kis zöldes kontúr. Ki tudja....
A lényeg egyenes futása nem ment el a motornak és továbbra is úgy szeretem ahogy eddig és várom már hogy minden betegségét megpróbáljak 100% kijavíttatni javítani vagy legalább 95%..
Egyik Barátom nem rég adta el régi törött CB1300-asát 700e HUF-ért majdnem sírva fakadtam még 200e HUF-ot kellet volna rá költeni és tipp topp! (Villahajlás csak!). Sírni tudnék!
De remélem egyszer valóra válik az álmom! És remélem úgy hogy ez a motor megmaradjon mellette mert egyre jobban szeretem!