.
és kisütött a nap, ez tartott mindaddig míg bejártuk az Arborétumot és elmentünk hajókázni a Katalin 2-vel. A végén azért még megijjesztett minket az idő, mikor már mentünk a motorhoz olyan szinten elkezdett szakadni, hogy azt hittem soha nem jövünk el. Az eresz alól néztem szegény mocit ahogy veri az eső. Aztán elállt és napos időben jöttünk haza
.
De 1 sport dobnak jobban örültem volna a gyári mellé.
Ha pár dolgot gatyába rázol rajta, makulátlan lesz! Mennyi km van benne?
Azért az olajszintet mindenképp ellenőrizd (üzemmeleg motort állítsd középsztendrre és 5 perc pihentetés után a nívópálcát nézd meg). Illetve az olaj állapotát is ellenőrizd. Ha Barátságos, világosbarna, nincs elkormolódva és nincs égett szaga akkor valószínűleg cseréltek olajat. Ha nincs így akkor csere. Ilyennel nem jó játszani, a 4T-s moci élettartamát drasztikusan befolyásolja!
Tény, hogy észrevesznek vele...már aki.
olyan "xenon izzót" aminek kicsit erősebb a fénye! legalább észrevesznek! én má tapasztaltam
. Jól van beállítva a fényszóróm és tompítottnál valamikor rámkapcsolják a refit..
én tettem fel nem nagy összeg 17e forint!
Itt Bcsabán is lóg az eső lába. De sajnos én biztos nem ázom meg motoron, mostanában állandóan vigyáznom kell, a család gyerekeire. A múlt héten voltunk Szarvason és az öreg hajós nem nagyon akart hajózni. Kérleltük a barátnőmmel, majd meguntuk és eljöttünk. Minden estre érezzétek jól magatok!
, de hátha felszakadozik mert nem egybefüggő a felhőkép.
Ezek szerint az öreg kapitány hajlandó volt hajózni!