. Többször is felnyomtam 100 ra és engedtem el a kormányt(csak 1-2 centire volt a kezem)addig míg egészen le nem lassult 60 ra . De a vibráló betegséget nem éreztem. Készülődünk Szatmárra, motoros találkozóra és elég lesz az az út hogy észrevegyem hogy még érződik vagy nem. Reménykedek
...
Most egyenlőre beveszem a "leszarom-tablettát" Amíg nem csapkod, és nem nyúlik meg brutálisan addig marad... Elég volt a hátsógumi csere az előző hónapban, lehet(ne) bele lapátolni a lóvét... Megszorítások vannak!
)!
.
Ha Sirokról van szó sajnos (nagyon sajnos...) nem tudok menni, már fix programom van pár hónapja akkor, szombat-vasárnap full. :(
, mert te azért messzebbről jössz. Nekünk kb 30 perc és Karcagon vagyunk, de neked bő 90 km ahogy néztem, ami kb egy óra.
A témával kapcsolatban még néhány dolgot hozzáfűznék az előttem szólókhoz. Én magam a fokozatosság híve vagyok a motorozás terén. Gyerekkorom óta folyamatosan motorozok, úgyhogy a lassan 18 kétkeréken megtett év alatt szinte minden kategóriával találkoztam már az 50-esektől a legnagyobbakig.
Nem nagyon szeretem azokat a véleményeket, amik szerint az 500-600 cm3-es motorok "tanulómotorok". Ha valaki így áll hozzá, garantáltan rövid időn belül krétával fogják körülrajzolni a baleseti helyszínelők. Ennek ellenére azt mondom hogy megfelelő megfontoltság mellett nyugodtan vehetsz kezdőmotornak akár GS, akár CB500-at. A hozzászólásaidból azt veszem ki hogy nem felelőtlen száguldozásra készülsz, hanem normális motorozásra, úgyhogy szerintem nem lesz gond. Sőt szerintem semmiféle teljesítménycsökkentő dologra sem lesz szükséged. Erre ott van a gázmarkolat. Ha nem húzod nagyon, nem megy nagyon.
Éves fenntartási költségek?
-kw-adó: kb. 11 ezer (motor korától is függ)
-biztosítás: nekem max. bónusszal 10 ezer alatt/év , de ez
sokminden függvénye (pl.: kor, lakhely, jogsi ideje stb.)
-műszaki 2 évente kb. 4-10 ezer vizsgahelytől függően
-zöldkártya (környezetvédelmi) nincs
-szervízelés: motor állapotától, gazda igényességétől,
szerelési kedvétől függően nagyon változos lehet.Én
pl. kizárólag Honda szakszervízbe járok a géppel.
Amúgy nem szervízigényes a CB.
Nagy vonalakban kb. ennyi. Remélem segít a választásban a hozzászólásom!