Bár tény hogy a szélesebb gumi dögösebb de könnyeben dobál a nyomvályú.
,de sajna az asszony már csinált programot nekem (kerítést csinálgatom ,nem is az a baj hanem hogy jön a haverom segíteni és hát nem hagyhatom magára
).
, a lényeg hogy jólérezzük magunkat miközben motorozunk egy jót.
Egri vagy?
üdv ati
Egy olyan kérdést tettél fel amiben nagyon nehéz okosnak lenni. Kezdem azzal, hogy nekem soha nem volt új gépem és márkaszervízben is csak akkor járok ha egyéb helyen nem kapok alkatrészt. Annyi előnye van ennek a dolognak, hogy mivel magam oldottam meg a problémákat (ill. ha nem ment kértem okosabbaktól segítséget) így ragadt rám annyi amivel nyugodtabban indultam el motort venni. A külső nagyon sokat számít, mert egy gondos tulaj nem csak a külsőre ad, hanem a belsőre is és az első pillanatban mikor meglátod a kiszemelt motort már látszik az, hogy egyáltalán érdemes e megközelíteni. Biztosan van a környezetedben olyan ember aki tud neked segíteni, de ha nincs akkor is van megoldás. Néhány ezer forintért csinálnak a márka kereskedések állapot felmérést, azt a pénzt megéri mert a futóműtől a motor kondíciójáig mindent megnéznek és rögzítenek egy állapotfelmérő lapon. Ha ezt elutasítja az aladó tovább kell állni, van nagyon sok eladó motor és használtba is lehet nagyon jót venni.
Az meg, hogy többre vágysz természetes, nem tudom emlékszel-e az én példámra mikor eladtam a kifogástalan CB 1-et és az elveimet is feladva egy Suzukit vettem.
Nem voltak azok egyszerű napok, sokat tipródtam azon, hogy jól döntöttem vagy nem. Aztán amikor ráültem a "nagymocira" és elkezdett zsibbadni a lábam az izgalomtól mikor húztam egy kövérebb gázt, akkor tudatosult bennem ezt nem lett volna szabad kihagyni. Pedig nem száguldok, azok az idők rég elmúltak, viszont az a tartalék ami még benne van előzéskor, aztán az a fordulattartomány aminél még simán visszakapcsolás nélkül tudok haladni, vagy említhetném az úttartását (ami persze a 227 kilójából is fakad) ezek a dolgok azok ami miatt nagyobbra vágyik az ember mert örömet okoznak. Kockázat nélkül nincs előre jutás, ezt én tapasztalom az élet egyéb területén is, ha eldöntötted magadban és vágysz egy nagyobbra ne gondolkozz sokat ad meg magadnak azt a jót. Lehet kinevetsz de sokszor van olyan, hogy akkor is kitolom a garázsból ha nem megyek vele, csak jobban esik meginni munka után a kávét úgy, hogy közben gyönyörködök benne. Pedig tudom, hogy ettől nagyságrendekkel jobbak vannak az utakon de ez az enyém és boldogabbá tesz a nehéz hétköznapok során.
Dönts saját belátásod szerint, ha viszont rászánod magad a cserére sok szerencsét kívánok hozzá!