aztán tavasszal valszeg olajcsere is. Nah de akkor 1-2 kérdés azzal kapcsban is
:tegyük fel, van egy CB500-as.neki van elöl:110/80-17 57H hátul:130/80-17 65H gumi.van egy másik motor (lényegtelen hogy mi) aminek elöl:120/70-17 58V hátul:140/70-17 66H gumi van.az a kérdésem, hogy ki tudnám-e cseréltetni a gumijaikat?illetve mi változna a CB menettulajdonságaiban.azért akarom átcserélni,mert a másik motoron Pirelli Sport Demon gumik vannak és nekem nagyon bejöttek a tulajdonságai, a tapadása a gumiknak és jobban is bízok bennük mint a másikban (Bridgestone Exedra,Pirelli MT75).nagyon megköszönném a válaszokat
Stabilabb a Radial a kanyarban
de nem romlik meg a szekrényben, főleg, ha most bevezető áron kínálja a kereskedő.
Még megvan a gyárim nincs elkopva csak hibakeresés miatt volt csere! De az AP Racingot nagyon sokan dicsérik az ismerősök közt!
Hát elég gáz.Az ára sem valami hú de fergeteges.
Amúgy a kutya nem szól ha nincs keret a rendszámon! Megfúrni elvileg nem szabad, de nem foglalkoznak vele.. nekem átfúrva keret nélkül a konzol felhajtva picit. És nem szólt még senki se a műszakira is így vittem! Semmivel nem foglalkoznak ne legyen megtörve a rendszámod meg ne legyen nagyon felhajtva ennyi!
Szalonautókra is fúrnak jópárhelyen keretnélkül rendszámot!
Ha viszont a rendszám megrongálódott az az lejött a betűről a festék és megtévesztő azért már szólnak!