stb. Állítólag 20C-fok körül lesz a hétvégén. Köszi előre is amit megbeszéltünk, de még nem tudom, mikor,hogy legyen. Azt akartam még kérdezni, ez a plexi Adamtós?
.
.a service manual-ban sem találtam adatot róla.
Nagyon el van találva! 1 dolgot kell még kitalálnom a remegés ellen. most bicikli szivacsmarkolat van méretre vágva és azzal kitámasztva rugalmas
De valahogy fixálnom kéne! Csak nem tudom hogy
Ahhoz képest hogy kb 2 hetente takarítottam és ápoltam hót retek volt. Úgyhogy már ő is alszik nem csak a motor
.
De ez még csak ötlet.
. Régebben a Puig gyártotta és a Louis forgalmazta, mindenütt azt mondták ne keressem mert már nem gyártják és a Louis-tól sem rendelhető. Aztán az Adamotónál ráakadtam, teljesen ugyanaz mint a Puig csak a motomax gyártja, ugyanaz a felfogatás és minden, tehát aki ilyet szeretne az így keressen rá. Azt látom különbségnek, hogy a Puig nem gyártott pirosat és zöldet (milyen tuti lett volna a zöld a CB 1-en
) tehát a szinválasztéka nagyobb ennek a gyártónak.
Sok sikert hozzá és sok kellemes km-t! Az, hogy 90-nél érzel valami vibrációt, ne zavarjon, szerintem ez a sebesség csak gyorsításkor, meg lassításkor pár másodpercig van!
Aztan elkezdett ram is esni. De kibirtam, bar nem volt annyira elvezetes mint ket hete.
Kár, hogy erősen, a télnek tartunk, habár amikor e sorokat írom, kisütött a nap Bcsabaán. Még szerintem lesz az idén, motoros túra. Küldj pár képet a mocidról! Hogy tetszik? Milyen az érzés vele menni?
2 liter!