Majd csinálok 1 kalkulációt Csongrádba, hogy mit jelent ez a kitérő! Köszi!
Debrecen belvárosába sem mennék pont az időhiány miatt így első körben, de ha ez a "Nagyerdő", és "Vekerire" kijjebb van, akkor simán meggyőzhető vagyok! Ez a túraterv úgy is még vagy 2 hét utánajárással fog igazán kialakulni jóra!
hanem a "Nagyerdőre" vagy (és) a "Vekerire", de megértettem, hogy ez nem olyan túra lesz
. Debrecentől 35km-re lakok és van a falunknak egy nagyon szép szabadidőközpontja teniszpályával strandfürdővel és ahhoz tartoznak faházak amiket lehet bérelni. Ismerem a vezetőt és tudok kérdezni árat illetve, hogy a foglalás hogyan történik. Felelőtlenül nem ígérnék semmit, akik túráztak már velem tudják, hogy komolyan veszem ezeket a dolgokat és én sem indulok el úgy, hogy majd lesz valahogy. Ennyit tudok neked segíteni, gondoltam nem véletlen keresztezi a túraútvonal azt a falut is ahol lakok és ezért is ajánlottam fel, hogy elkísérlek egy darabon, még akkor is ha én inkább a tartalmasabb (sétával egybekötött) kirándulásokat szeretem.
link
tudod majd a kereket előre hátra huzatni...persze ha meg van lazítva a keréktengely...
érdekesen fog viselkedni a hátulja és egyik fele a guminak szépen fog kopni.
Én ha minden igaz holnap ejtem meg a cseréjüket... kíváncsi leszek.