, de nyugi én sem voltam különb
.
amire úgy jöttem rá, hogy rohamosan fogyott a pálcám ami nem is lenne baj, de az elektródafogó és a testcsipesz is úgy égett össze, hogy nem is használtam
. Telefonon csak helyszint egyeztetek, mikor vettem a CB-t a gyerek kérdezte mit akarok tudni a motorról, hirtelen ellhalgatott mikor mondtam, hogy csak a címet... a többit majd látom én is. Ha messzebb megyek legalább 4-5 címet egyeztetek a környéken amit meg is mondok a tulajoknak, amikor a CB-t az első helyen megvettem amíg írtuk a papírt odaszóltam a többinek, hogy ne várjon. Szigethalmon lett volna egy CBR 400, Pesten egy VF, csepelen egy CB 400 és szintén Pesten egy Yamaha XJ 600 ami nem igazán tetszett mert 400-ast akartam még akkor
. Jó vétel volt a CB-1, talán az eddigiek közül a legjobb, bár a Suzukiban sem csalódtam, viszont a fiam AF1-ével mellényultam rendesen, persze ha csak rajtam múlik nem hozzuk el... aztán szívtam vele rendesen mire összeállt
Bár mindkét gép beszart alattunk, és ezt lehet mind lehet a görög mentalitás számlájára írni, de jó volt száguldozni a szerpentineken föl, és le!