így nem voltunk vele előrébb... Ekkor az idősebb addig jöszmékelt a parkban amíg előhozott valahonnan egy civil fazont aki viszont anyanyelvi szinten tudott magyarul. Mi megtudtuk amit akartunk a rendőr pedig büszke volt magára és széles mosollyal köszöntünk el
Volt olyan is amikor viszont a szlovák vendéglős 3méterről b.szta elénk a pizzát, én a kutyámnak ehhez képest tálalok... mondjuk zárás előtt értünk oda, ugyhogy lehet nem csak azzal volt a baj, hogy magyarok vagyunk
sőt néha volt olyan érzésem is mintha érvényben lenne az "erősebb kutya b.szik" elv is
ráadásul emberes volt az adag az Asszony nem is bírta megenni így megettem az övét is... a kabát cipzárja alig jött fel rajtam
A kaját biztosan megoldanám, talán inkább a helyi szervekkel való kommunikáció jelentene nagyobb kihívást. Persze ki tudja, lehet hogy elég a Hungary és a tourist szavak kombinációja is... Szoktatok Ti is az Alpokról, Földközi-tengerről, mediterrán kajákról álmodozni?
persze nem árt tudni milyen kaják vannak felsorolva, legjobb a hamburger vagy a hot-dog, ahhoz még étterembe se kell menni és azt azért ki lehet következtetni
mégjobb a hipermarket, leveszed a polcról és kifizeted
Csodálatos helyeken jártatok
.) De egyes netes vélemények szerint egy széria zár lakatot sem tart sokáig kinyitni egy hozzáértő kéznek. Mondjuk ez a riasztóra is igaz lehet.
)
2. Az első sárvédő hosszabbításán gondolkozom, mivel elegem van, hogy a könyökre és alá veri a koszt, és eléggé nehéz kitakarítani rendesen. Van valakinek tudomása hosszabb első sárvédőről, vagy valami ötlet/vélemény?