Bár gondolhattam volna a különbségre, mert nekem az XXről jött az első fékem, és nem megörököltem a CB500ról...
Ezt a mondatodat kijavítanám ha nem haragszol:
A szinter fémrészecskékkel kevert betét és az bizony eszi a tárcsát mint a fene. Utcai motorok gyárilag általában sima szén alapú betétekkel jönnek ki, de még azok között is van eltérő keménységű, sőt vannak bevált tárcsa+betét kombinációk is.
(Csak nem kopik el olyan hamar mint azokon...)
Ma már tudom, hogy ez a jó gumi, pedig ez is túragumi, de nem tudom, hogy jövőre is ilyen jó lesz e még, vagy azután, mikor már nem 1 éves lesz, hanem 2,3,4,vagy5 éves, (kb25000km múlva) kikeményedett. Majd meglássuk!
A másik kérdésedre nem tudok válaszolni, mert nem tudom mit jelent az, hogy rá van szorulva még? Mi? Mire? Fékbetét a dugattyúra, fékbetét a féknyereghez, vagy a dugattyú a féknyereghez...
nekem jó volt!
Nekem ez van rajta ,vagyis már csak elöl mert hátul vászon szakadt lett ,de már alig várom hogy teljesen elkopjon mert sehol nem tapad igazán esőben,vizes úton egyenesen pocsék és száraz meleg aszfalton is megcsúszott már pedig a határ még jó 1cm volt!talán nagy futás teljesítmény amiben átlagon felüli ,amúgy itt a srácok a Bridgestone topogót dicsérték
A mostani Goldfrent is elkezdte volna enni, de 10 km próba út után gyorsan lecseréltem egy Goldfren S3 racingra. Ez karbon- kerámia- kevlar, szinterfèm keverék, egy kicsit gyengébb mint q Ferodo fogásra, de halk, és puha betét. Szal marad..