Szerintem legkésőbb 9-kor elindulunk mert nem éppen rövid túra, viszont ez arra is remek lenne, hogy több időt együtt töltsünk és kibeszélgessük magunkat. Kicsit tartok is ettől a gyaloglástól megmondom őszintén, mert bármennyire is tevő ember vagyok a hétköznapokban az efféle intenzív gyalogtúrákhoz nem vagyok hozzáedződve.
Most azért felkészültebbek leszünk és nem motoros szerkóban fogunk nekivágni mint a Tordai-hasadék meghódításának, ami után bizony másnap keserves volt az izomlázas ébresztő...
10W-t tettem bele végül! (a régi nagyon retkes volt, szinte fekete) Nagyon fasza lett ezzel is. Cseréltem kormánycsapágyakat is. A régi kiütése halál volt... (főleg az alsóé). A váznyakban nem lógott túl a perem, nem volt minek támasztani az acéltüskét h. ütni lehessen úgyh. oldal irányból egy csavarhúzót toltam a minimálisan kitapintható peremnek (gyakorlatilag egy vonalban volt), a keresztbe álló csavarhúzóra lehet rátenni egy acéltüskét v. csövet és ütni fentről. 2 emberes mutatvány, segítség nélkül nincs annyi keze az embernek h. mindent megfogjon.
vannak még tervek bőven hiszen rengeteg a látnivaló. Ha nagyon elfoglalt vagy ne borítsd fel a teendőidet miattam, lesz még alkalom máskor is. A telefonszámod azóta is megvan, ha kint leszünk felhívlak.
eszembe jutott amikor ötköztek a tapasztalataink a Motullal kapcsoltban, talán Te is belefutottál valami hasonlóba és én meg mivel a Suzukinál vettem (jó drágán
) valószínű az igazi Motul erényeit élvezhettem. Persze ez csak találgatás és továbbra is azt mondom a Motullal nem lehet mellényulni, ha az új kegyszerrel bármi negatívumot tapasztalok azonnal visszatérek a régi jól bevált recepthez.
Vagy két hete voltam a boltban és nem volt a polcon, várni kellett rá egy keveset.
jövő héten 4napos túrára megyünk Romániába, keresztül a Bihar-hegységen át a Gyalui-havasok között Torockóig, meg még amit majd ott menetközben kitalálunk.
lecserélem gyorsan az olajat a Csühösbe és kiszellőztetem a fejem, motorozz Te is egy kicsit aztán megnyugszol
és aztán vághatod a további részeket
amúgy meg már 35 embernek tetszik úgyhogy csak így tovább Csaszi!
Gyertek, szeretettel várunk!