Pedig kakucson, vagy visontán jó kis pályagép lett volna belőle. Abból a 145kg-ból vagy 15öt simán le lehetett volna faragni. Akár még többet is! Aksi, tükrök, indexek, első lámpa (a hátsó maradt volna), teljes kábelezés, csak a gyújtáskábel lett volna kiépítve, lábtartók, végdob a hátsó ülés helyére, pár bukógomba(villákra, vázra, váznyúlványra), miegymás!
Igazi supermono! Gratulálok a Fiadnak!
A termosztátot kivettem, és ellenőriztem jól működik, viszont a termosztát házhoz csatlakozó betöltő oldali egység nem gyári, mert más felé állnak rajta a csonkok és ezért van megtörve a hűtő felé menő cső és a kiegyenlítő felé menő cső keresztmetszete sem passzol. Sajnos a hűtőhöz vezető csövet nem tudom úgy elhelyezni, hogy ne legyen valamennyire megtörve.
A termosztát ház rögzítését sikerült megoldanom a fotók alapján egy lemezzel (nem szép de tart és a cső sincs annyira megtörve)
Ott van a képen a mellék-levegő szűrő a keresztösszekötő és a termosztát alatt, viszont a kérdésed miatt már nem vagyok benne biztos, hogy ott kell lennie, és azon is van rögzítési pont ami sehova sem rögzül.