)
aszthiszem elég lesz a 2deci festék a tartályra,sárvédőre meg a hátsó farokra!ma volt idegem megint tekerőzni a karb szinhronizácioval,és sikerült is megoldnom!2x 4m csövet U-ba hajlitva egy deszkára erősitettem egymás mellé,bele pedig ATF olajat tettem mivel ritka és azt rángatta a vákum!no de ah éxrevettem a 3dik karburátorom azé bizti piszkos elégé mert ha rápengetek a gázra akor naon elhuzza a 4diktol!most rakom fel majd a videot,megláthatod meg a többiek is megláthassák nállam! üdv, Albert
a mocim mikor megérkezett,maj 1 hónapot vártam rá,mivel Németböl hozattam!megvolt az elso szervizem rajta,lánccsere,gyertyacsere,olaj,olajfilter csere stb.A mocinak semi baja,csak h már festve lett,de az se nem nagyon szépen sikerült nekik,azé gondolkoztam h majd most a télen szétszedem és átfestem!meg a kerekeket feketére ah a te mocidon van!
mert naon jó áll neki!kiválóan pörög,azért megy is,190km/h kihuztam vele ahoz van bizonyitékom ,de azóta 2alatt max 195 el száguldoztunk!
de érdekel,h a tiednek mekora a legalacsonybb fordulata?nekem kicsit magas ez az 1500rpm!
, nekem is voltak gondjaim az elején de miután megismertem a motort tudtam kezelni ezeket. Rendbe kell tenni, ( műszeres karbiszinkron, karbi tisztítás, szelephézag ellenörzés/állítás, gyertyacsere, levegőszűrő csere) legjobb ha egy szerelőre bízod. Tudom motorvásárláskor az ember pénztárcája sokat veszt a súlyából de érdemes erre még rááldozni, mert olyan motorod lesz ami hosszú kilóméterek során fog örömet okozni.
(Ez csak vicc volt, jól érzem itt magam és engem is szeretnek itt
)
nyáron mociztam vele,hát belehajtottam jó 6000km és naon elégedett vagyok vele!hanem 1 gondom volt h.mikor meleg a motor és mikor utkereszteződésnél megálok,néha néha elaludt!
és a legalacsonyabb fordulatom az csak 1400-1500!azon alul nembir meglenni!
és én gondoltam h majd karb.szinhronizálásál ezt megoldom,de ithoni módra!ugyh vettem 4 mm átméröjü átlátszó gumi csövet,benne vizel,h.majd én beállitom!persze h nem sikerült,gondoltam is mert mindég beszipantotta a vizet a vákum!ezért fordulok önökhöz és föleg CBLaci-hoz h kapok e segitséget,v mit javasoltok! Üdv
Sajna itt nálunk kérdeztem,karb tiszitáts meg szinhronizálást 20eur csinálják darabját,ugyh az már 80eur!