Annyi a titka, hogy ha van szivató, akkor ne húzd a gázt. Vagy vagy. Tudom a GS500 is simán megy feles állásban. Ezek kicsit érzékenyebbek. Én úgy szoktam, hogy csap kicsit, addig tárcsazár meg egyebek leszed, hogy lefollyon. Majd szívató ráhúz. Szintén várok egy kicsit és utána indítok. Ha nagyon nem kapja el, akkor szívató visszatol és helyette indítózás közben egy kis gáz húzás. Aztán vagy tartom kézzel, amíg megjön az alapjárat, vagy felesre (max) húzom a szívatót. A pár első alkalomtól eltekintve 3 éve nem köpte be a gyertyákat és mindig beindult. Egyszer volt csak para, amikor valaki viccből félig ráhúzta a szívatót én meg nem néztem és utána nyitottam a csapot meg indítóztam. Akkor kicsit GS500 hanggal és nagyon nehezen indult. Kicsit megszívta magát. De pár km után kitisztult a fölös anyag és minden jó lett. Amúgy olyan 15 perctől pár óráig terjedően párolog ki a benya, attól függ mennyire teltek meg a karbik. Ha nincs türelmed kivárni, egy csavarhúzó és engedd le a fölösleget.
Bt45 szett volt nekem, csak jó tapasztalatom van vele ;)