A vizsgáztatásról sztem a közlekedésfelügyeletnél tudnak segíteni, hogy mit és hogyan, de új forgalmi, törzskönyv, műszaki, nem lehet olcsó, de hosszú távon lehet, hogy megérné, szerelővel kéne beszélni, a képet megmutatni neki, hogy mi lehet ez, és menyi idő be, majd kiszerelni... Sokat nem tudtam segíteni, de ennyi telt tőlem
Most töltök fel éppen Busa vs. Hornet 600, ill TDM vs Hornet 600 on-board pályásvidit. tessék majd értékelni, kielemezini
A Hornet 98-99-ig 16-os elsőfelnivel jött ki, amire szinte nem találni normális elsőgummát, 2002-ig ugyanúgy néz ki(sztem a legszebb naked a régebbi verziója
) talán 2003-tól lett hegyesebb a farokidom, más a km óra(digitális km számláló, benzinszintjelző lámpát is tettek rá) aztán 2005-től fordított villa, megint más műszerfal. A blokkon nem változtattak, 2000 környékén finomítottak a hangolásán, azért 94 helyett 96 lóerőt adnak már meg.... Amúgy hibátlan masinák, enyémben 40.000km van, de egy karcolás nincs rajta, lehet kifogni leharcolt példányt, nem a km számít, hanem a tulaj
Teljesen megváltozna a motor viselkedése, nem beszélve arról, hogy akár a lánc is beleérhet a gumiba adott helyzetben. Gondolom egy esetleges perec emiatt nem esne jól!?
Amúgy csináltatni érdemes, mert 30 körül van a Louisos, meg hasonlók. legalábbis én csináltatnék, de nekem nem kell,mert esőben nem megyek, meg ha lemossa az ember mindig, akkor nem bassza össze a dzsuva a rugóstagot.... AMÚGY SZÉP A GÉPED. EZ A SZÍN GYÁRI?
Azalatt mit értessz, hogy szarabbul megy simán K+N-el? hngolás nélkül
A hangolással tisztába vagyok
A dobhoz kedvezményesen jutok, a K&N légszűrőt meg 17.800 Ft http://www.fonixtuning.hu/inde...
Tehát ha hangolnak a karbin, rossz nem sülhet ki belőle?