Viszont nekem sokkal inkább megfájdul a hátam és a kezeim. Előbbi talán azért, mert mélynövésű vagyok, így elég "hasalós" még a Hornet is a szélesebb kormánnyal. Utóbbi meg izületi gyengeség, örökletes+8 év versenysport megtette a hatását. És végül a térdem, szintén ezen okból kifolyólag. Szóval a fenekem bírja a legjobban. 1 óra után lezsibbad és kész
Viszont többször fékeztem már akkorát, hogy a gázt is húztam. Sőt, amikor álló helyben dőltem el eddig 2-ből 2-szer a gázba kapaszkodtam reflexből, mert az volt a legközelebb és tiltásig felpörgettem a motort. Mondjuk asszem nekem kicsi a kezem, még legközelebb állítva a karokat sincs ott a kar, ahol kéne minden ujjamnál.
Majd meséld el, mire jutottak. Amúgy melyik szerviz?
....mert ha belegondolok, hogy kb 30-unkról leakasztottak kb 1 millát és ebből 2 ember kb 12 órai munkáját kellett állnunk illetve egy "szar" 30m x 100m betonplaccon folyt a műa. bólyák közt az oktatás...hát...elég gáz szerintem és az persze nem az oktatók hibája....vagy pld azt mutogatták, hogyan kenjük a láncot vagy hogyan állísd fel a motort..stb...sok felesleges dolog a pénzedért...láttam a múltkor a Honda, hogy is csinálja ezt a spanyoloknál vagy az angoloknál....csak egy kicsit volt komolyabb...mint a trabi a bmw-hez képest.....és a díj kb hasonló árképzésű volt arányosan.....pld. itt a safetyn abból állt a meddig tudod dönteni a vasat opció, hogy megfogták a kormányodat kézzel és dőlj , így érezz rá ..lol...kint volt egy keret kerékkel a vasra szerelve ami engedte maximálisan dönteni, úgy hogy nem estél el..nagyon okos dolog volt....vagy a pályán mentek és ott oktatták őket a döntögetésről...illetve az egész oktatópálya kicsit volt csak komolyabb....tudom ez MO, de ha már elkérik vastagon az árát akkor legalább adjanak is érte vmit illetve a körülményekre is figyelhetnének....ez így über fapados....
...én pld pályanapon többet tanultam a kanyarokról, döntésről mint bárhol...
Ami szar is volt.
Pedig fémre cseréltem.
Adagolhatatlan tésztás mintha két kő között egy vasalót fogtam volna.
Egyszerűbb és viccesebb volt visszalökni egy fokozatot.