A szél meg befúj. Így jár aki szart vesz.
Lehet , vörös fenyőból készült és volt ideje kiszáradni mielőtt legyártották !
- beállítottam mindent, és ment tovább.
Használták tovább.
gondolom nem fenyőfából készült és nem volt túlbonyolítva, viszont annál precizebben volt megcsinálva.
Rokon gyerek a nyaralóból most dobta ki a '37-ben beépített ablakokat, és a szárnyaknak semmi baja. Nem vetemedett nem szuvas, festés ép. Még huszon évvel ezelőtt mondta a már régóta meghalt néni.
, a mostani az teliüveges bukó-nyíló és inkább buktatni szoktuk szellőztetéskor, csak ablakpucoláskor nyitjuk ki.
Elfáradtam ebbe a sok munkában!
mindjárt éjfél és még itt csicserékelek
bár úgy érzem mostmár eljött az idő
- hogy kinéztem egy ilyen -olyant, nézzük már meg, hogy mi a meglátásod!
Pld.
az idióta - Na most, ezt nem tudod javítani, hanem az a megoldás, hogy a gyár - tok marad - újra gyártja a két nyíló keretét, mert ugye a kilincs, vasalat, üveg áttehető.
mondjuk a fehér festék megoldás lehet belül. Azt kérdezném még ezzel kapcsolatban, hogy a műanyag famintázat szintartóssága mennyire azonos a lakkozott, beeresztett, lazúros...stb hagyományos védőrétegek tartósságával szemben? Nem fordulhat elő az mondjuk több évnyi UV, fagy és egyéb káros hatások következtéban, hogy ami most teljesen azonos színű a későbbiekben elüt a nem egyforma mértékű öregedés következtében? Mennyi ideje építetek be ilyen műanyag ablakokat?
Voltunk az apró néppel szánkózni. Mosladék hideg van!