Viszont belül miért nem lehetett ugyanaz a fa szin, vagy esetleg ha már belül fehér az ablakkeret akkor fehérrel takrni. Kívűl viszont gyönyörű!
Annyit tennék hozzá, hogy aki ismer, az tudja, hogy hozzám képest a ma született bárány az maga a sátán!
Azt azért elmondanám Miki, hogy a történetbe Te is benne vagy, ne kenj mindent Józsefre. Még néhány hónapja a konyakmeggy is csípte a szemem, most meg úgy iszok mint a szikes rét
Hogy is van a mondás
"A környezete átformálja az embert"
És most hogy teljes legyen a bosszú,
mindenkit beléptetek az Antialkoholista Nőegyletbe,
mert az élet nem csupa móka és kacagás!
Mit Gondoltok ti!
Minek nézitek a söröskorsót?
Féldecis pohárnak?
majd kimentem a garázsba lomolni. Egyszer csak eszembe jutott
,hogy ma már nem vagyok ügyeletes és menten megtámadtam a Jager-es üveget, majd eszembe jutottak a barátaim akik megérdemlik, hogy igyak az egészségükre. Vannak páran, így előfordulhatott, hogy összekeveredtek a nevek, nem estem kétségbe (nem az a típus vagok
) legfeljebb kétszer is ittam valamelyikre
Itam ám a Ti egészségetekre is és, hogy ne érjen igaztalanság vádja meg is mutatom nektek
Ezt erősen helytelenítem!
, így esélytelen volt kijózanodni mivel be se rugtam
Tegnap jöttek a hugomék haza meg a szülők is és én voltam a házigazda. Most csendesebben telt az ilyenkor szokásos összcsaládi karácsonyi ebéd mint tavaly, mert sajnos a Nagyi már nincs közöttünk. A hangulatom se volt a szokásos aztán mire este még összepakoltunk örültem hogy ágynak esek. Ma viszont bevittem a szerelőautót és nincs meló egy hétig
, még az is ehet, hogy este bepótolom a hétvégi "száraz" időszakot
.
halljak!
Hol?.....
Őrület!
,
Így van ez.....
Legfeljebb belül az oszlopot befesti fehérre. De valljuk be: hányás!