és amikor nézegetek egy motort szinte írom a receptet az agyamban mit csinálnék vele ha az enyém lenne és sokszor látom azt, hogy kicsi törődéssel fillérekből lehetne újjávarázsolni egyik másik masinát. Amikor megvettem a csühöst nappal dolgoztam éjjel meg festettem, políroztam és alig aludtam valamit
egyszer kellett megcsinálni aztán csak óvni és így értem azt el, hogy ha nem értem rá motorozni csak felhajtottam a takaróját aztán kicsit gyönyörködtem benne majd mentem tovább a dolgomra.
de ez van
Még ha az Istennek se találjuk! Meg benne.
Meg Téged sem !
Jó neki a krómpaszta?
Egy kis kézkrém sokkal jobb lenne!
Szerintem .
Sebaj, kezelem króm pasztával!
akkor - a nyitottság jegyében - 2 fél uknikum. (kompromisszum kész voltam.)
ahhoz meg már nem volt merszünk. Na így zajlott a mi nagy kocsmázásunk!
Bele visz a Laci a Bűnbe, de legalább addig,míg a motort fényesíted , nem a kocsmapultot támasztod !
De az a baj, hogy le kellene a fényesítés után valamivel kezelni , vagy eloxáltatni. Az meg már bonyolult ! Akkor choppert kellett volna venned, azokon van 100 kiló króm !
Szép lett !
Akkor ezek szerint nem Te vagy otthon a legnagyobb kutya?
Húzzál bele!
Nem a kaput kellene megemelni, hogy ne a fagy emelgesse?
Na húzzál már elfele és hegeszd B+!
Az a baj azt a zárat át kell alakitsam egy kis hegesztéssel valahogy úgy, hogy ha megemeli a fagy akkor is zárjon
mert akkor nekem kéne porszívózni, ebédet főzni meg mosogatni
Isten őrízzen a bajtól, inkább megyek hegeszteni
be kellett látnom, hogy kint nem igazán tudok dolgozni
-14 fok volt hajnalban a kutyát alig tudtam reggel bezárni mert megemelte a kennel ajtaját a fagy. Az idei leghidegebb reggel volt a mai, de az előrejelzés szerint holnap reggel még ezt is überelni fogja
Majd meglátjuk, hogy én mennyire jutok, de én nem
Az biztos, hogy a mostani állapotnál jobb lesz. Tavasszal úgyis kiderül.