csak azért mutattam részleteket a Csühösről mert nem akartam más munkáját (amivel egyébként semmi bajom) úgy véleményezni, hogy nem mutatom meg azt amire én szeretek törekedni
Ha összejön a túrán a csapat legkevésbé fog érdekelni a motorjaitok külalakja
hiszen azzal leszek elfoglalva, hogy tökéletesen elégedettek legyetek az útvonallal és ne csalódottan induljatok haza. Viszont ami szép azt én is jobban szeretem nézegetni
és csak halkan jegyzem meg
Miki jó úton halad a dícséret felé
6 db index lesz a motorodon?
Nyugodtan rákötheted, a LED égő 1W + fogyasztása semmi problémát nem okoz.
. Gépátvétel lesz? Akkor már sietek is, suvicckolok,polírozok,mert még vissza kell fordulnom...
.Laci
,könyörülj meg rajtam...igyekszem,igyekszem
.
kifele a fejetekből
buliból!
Szia ! Ne szégyenkezz B+ !
Szégyenkezés helyett állj neki és fényesítsd , de ne a botot, hanem a motort !
De ennek is van egy előnye: nem kopik az a fránya polírkészlet!
. Valahogy nem fér a fejembe, hogy hogy lehet ennyire kisubickolni egy motort. Az enyémen egyre több helyen jelennek meg nemkívánatos oxidációk (váz, kipufogó, akksitartó), de ahhoz, hogy némileg eltüntessem viszonylag darabokra kellene szedni szegényt, azt meg nem szeretném. Persze polírkészletem nekem is van vagy 3 készlet a Laci álltal belinkelt helyről.
Már másfél hónapja rövidülnek az éjszakák .
Ugye megmondtam !
mert szépen egyben van még a tüzes, látszik rajta, hogy szerette az előző tulaj is. Azért csak hajrá mert jön a tavasz!
Amúgy sose találnád ki, hogy mire kellett. A rongyot csíkokra hasítottam, mert azzal jobban lehetett dolgozni, és mielőtt széttéptem volna, az ollóval kezdtem meg.