most csak lájtosan adom elő.
Csak az asszony meg
ne tudja!
Na hallod ha már én vagyok a példakép?!
Még ilyen csodát !
Hát az ahol engem példaképnek tartanak na azt én sem tartanám példaképnek.
Hogy érthetőbb legyek: "Abba a klubba ahová még engem is felvennének oda én nem lépnék be !"
. Példát csakis Rólad veszünk
.
Jó egészséget, hosszú életet kívánok mindkettőtöknek !Jó lenne, ha nem rúgnátok be rettenetesen eme ünnep alkalmából. Vegyetek példát rólam ! Itt vagyok, és alkoholmentesen ! Na de mindjárt teszünk róla ! 6°C van és meredeken emelkedik !
.Vagy már a gépig sem tud elmenni...
. Úristen...
az nem lehet, hogy lemaradtam! Na. Még április 1-ig van időm, igyekszem bepótolni...egészségetekre! Legfőképpen Szeretett Testvéremre,Akinek ma van a Születésnapja
..én meg 10 perccel lemaradva követem
!
a túra időpontja már nem változik, amúgy is én vagyok a Boss
Miki megmondta
, én ezt műszer nélkül játszottam el a CB-n anno, mert az is jó étvágyú volt. Egy fél fordulat befelé midegyik csavaron hozta meg a változást, nem kormolt nagy gázfröccsnél és jobbak lettek a gázreakciói is a fogyasztás pedig majd egy literrel lett kevesebb
Kapott egy karbiszinkront és soha nem volt ezután gond vele, de szerintem azóta sincs, hacsak nem hajtották szét
Meg persze én is.
( nőt )
kihirdette, innentől hivatalos! ( Gondolkodtam rajta, hogy a magyar közlönyben is meg kellene jelentetni, hogy még hivatalosabb legyen
)
- számokat mutató műszer volt, és utána különböző csavarokat tekergetett a motoron.
Mondta, hogy most már minden valószínűség szerint kevesebbet fog fogyasztani a Penge. Ugyanis eddig szerintem kicsit túlzóan jó étvágya volt.
.
Tavaly április 18-án voltunk és virágba volt minden borulva Nagykörűn
na meg a cseresznyevirág! Lajos vajon hol lehet, remélem ránk néz még néha...
A mai stresszes világban ez nem kis célkitűzés