Értem amit írtál Laci ! Csak példaképpen mondtam miért éltek nyugodtabban akkor, mint most. Most valami történik a Föld túlsó felén, öt perc múlva már tudjuk ! És van aki ezen idegeskedik. pedig nem kellene. Látod az idő is visszazökkent a rendes kerékvágásba a tavalyi , az izlandi vulkán okozta keveredés és szélsőségek után . Szilvóriumillatú szép napot Nektek !
arról nem is beszélve, hogy bírna kell az időjárás viszontagságait is. A lényeg, hogy én felnézek rá és egyben csodálom is
, Őt tulajdonképpen az köti össze a külvilággal, de a lényeg az az egymondat volt amin jót derültünk és szerintem még emlegetni fogjuk egy darabig.
, amíg megcsináltam egy vezeték kisodródást megcsípte a nap a tarkóm, pedig sisak is volt rajtam
Hogy írhatsz ilyen rondaságot , a gödény nem is iszik !
Te meg csak "gyógyszerezed" magadat !
Kezelést alkalmazol.
sokszor három egész másodpercig ,
hogy: Igyál Laci !
Te meg ellenkeztél, hogy: hol van?
Remélem jól vagytok?
Levesszük Rólad a kezünk! Oszt sírhatsz, ríhatsz!
De hogy ezt az alkeszt honnan szedted ?
olyan!
Eleget......
Remélem, hogy 76 éves korodban perel be gyerektartásért egy 20 éves lány!
De mindig felülről bölcs humorral kell nézni az egészet.
Néha egyél meg egy doboz Magne B6-ot, igyál egy sört, ha szomjas vagy ! Vagy reggel egy "vadászmestert" !
És szarj az egészre magasról !
Legfeljebb a motorom tolhatná, de azt nem
adom oda!
csak úgy érjem el, hogy bírjam még a strapát
.
aztán meg rámkeni
Innen már csak 1 ugrás a politizálás: nézzük csak meg, mit is írtál. "....... nem mérgezte irigység a kapcsolatokat."
Az emberi kapcsolatokban benne van az irigység, de az átlag emberek mindig is ellaktak egymás mellett. Kisebb konfliktusok mindig is adódtak, de nem akarták megölni, elpusztítani egymást, csak nyugodtan, dolgozva, nyugalomban, jólétben akartak élni.
No de itt jönnek a képbe a politikusok, - régebben uralkodók - akik saját önös érdekükből kifolyólag kavarják a sz@rt, konfliktusokat gerjesztenek, összeugrasztják az embereket, mert ők így tudnak harácsolni, hatalmon maradni, és hogy ott maradjanak, nekik érdekük, hogy az emberek ne is béküljenek egymással, mert 1 megosztott társadalomban ők jobban pozícióban maradnak! És nekik mindegy, milyen áron!