Így megmarad egy darabig. Nagyon gondolkodom, hogy az autós tartójához vennék egy motoros felfogatásra alkalmas konzolt és úgy lehetne vele videozni is
Úttartás terén is olyan volt, mint a rodeo bika, élmény volt rajta maradni. Szar úton kiszámíthatatlanná vált. Bezzeg a sevenfifty szinte meg sem érzi hol megyek
Én egy hete tankoltam teli ott az OMV-n, majd haza papira. Vasárnap reggel 17 km volt az indulóm, hazaérve 337 azaz 320 km-t gurultunk, igaz a szeméttelepnél ami papitól max. 2-km-re van kérte a tartalékot
levontam a konzekvenciákat alattomos módon
A hangja alapján biztos vagyok benne, hogy tudja még simán a gyári paramétereket és mivel árulkodó füstnek még a jelét sem láttam mikor előttem haladtál, ill. kigyorsításkor se, így nem hiszem, hogy aggódnod kéne még egy jó darabig. Bármennyire is bicskanyitogató amikor ódákat zengenek a Hondákról (főleg ha még szutyukiznak is
) azért azt én is elismerem, hogy minőség szempontjából nincs párjuk. Nagyon sokat bírnak azok a motorok még elhanyagolt állapotban is, ha meg megkapják amit meg kell kapniuk akkor szinte elnyűhetetlenek.
akkorra talán már beöregszenek annyira a CB 1300-asok, hogy egy megkíméltebb darabot kifogjak.
Egy pillanatra azt hittem átülök az opelbe, de miután közelről volt szerencsém megnézni a pilóta halálra rémült ábrázatát meggondoltam magam
Te csak ne diszkrimináljál meg különböztetgessél hol ide, hol oda
, mert mindegyik szép, főleg amikor egymás után voltak leállítva. Kifejezetten jó hatással voltak a bioritmusomra
, csak közben szólított az ügyelet és javítani voltam. Jók a képek, minőség és beállítás szempontjából is. Itthon szembesültem vele, hogy csinálhattam volna többet is
de így már több anyagom lesz a videóhoz
Jelzem tartalék után cirka 50 km van benne. Tehát, ha most rögtön kellene tartalékra váltanom, az a 16 l tankkapacitás mellett 4,5 l átlagfogyasztásra jönne ki.
Nem is rossz egy 19 éves 750-estől
A Lacié láttán nehezen válaszoltam volna arra a kérdésre, hogy odaadnám-e a Suzukiért a Hondát
Vagy talán nem is annyira nehezen
Ilyen az autós tartó:
tartó
Csak attól félek, el ne hagyjam, mert annyit nem ér. Viszont elég stabilnak látszik és ha jól láttam a tiéd is autós tartóval volt felerősítve...