Én az aprókkal bicikliztem, és már fel tudok tekerni olyan emelkedőn is ahol egy hónapja még nem tudtam! Badacsony tele volt motorral!
A 71-es úton sorban rajzottak! Motorosostól!
Nem értem Laci!
Miért Te rúgtál be, amikor a feleségedet ünnepeltétek?!
Remélem azért vigyáztál, és nem lépett a kezedre senki részeg disznó!
Neked direkt hagyok egy laza csavart, DE ! A meghúzást én inkább a türelmi zónában álldogáló leányokra javasolnám Neked!
ha megyek majd feléd legyél már olyan kedves és egy csavart hagyjál lazára
Majd én meghúzom
és akkor majd elmondhatom, hogy traktort is javítottam
az itthoni meló után szülinapoztunk és hát iszogattam is egy kicsit hiszen az Asszonyt ünnepeltük
így mostmár kivül belül eláztam
szerintem jobb lesz ha lepihenek amíg még nagyobb baj nem ér
Én is hallottam a tesztnapról, de Nyíregyháza volt a legközelebbi célpont, arra meg nem kalkuláltam előre... Azért elgondolkoztató, hogy Miskolcon se Honda, se Yamaha, se BMW, se Harley, csak egy Suzuki kereskedés van, az is mindent katalógusból akar eladni, mert készletezni drága... Tesztnapról ne is beszéljünk...
Én nem szeretek ilyen helyre menni, mert utána fáj a szívem érte!
Inkább traktort javítottam!
egy ilyen "nagyvadat" én is kipróbálnék egyszer
Jó volt rá az idő is, mint ahogy erkélykorlát szereléshez is, le is égtem mint a rejsztág
Az ájer se mozdult a konty alatt a zurdigban, aszalódtam egész nap, de ez nem érdekes... a BMW-s tesztnap biztosan tutibb volt megyek megnézem a galériát
Nagyon kompakt a gép, meglepően kényelmes, a fék brutálisan jó, megy mint a malac!
A váltó pontos, kis úton jár. A fordulatszámmérő analóg, a többi digitális, fokozat kijelzővel. Az index kapcsoló viszont egy kis mütyürke, szokni kell. Egyszóval nagyon kéne, de a teljesítmény adóját azt fizesse valaki más.
Jó reggelt kívánok.