Nincs gondom rá hová tegyem!
A lekvárt majd megcukrozzák!
kell egy nagy hordó oszt bele mindet amit lever az idő, abból lesz a jó kis "vegyigyümi" attól jobb kedvel vésed a betont.
Pálinkás szép estét ridiküllóbálók!
Ne is mondd Laci!
Van egy nyeszlett sárgabarackfánk, még két hetet kellett volna érni a baracknak, és jött ez a hülye szél, leverte az egészet!
Tegnap meg ma egész nap lekvárt főztem betonvésés közben!
Mivel még éretlenke a barack obama, ezért jó savanyú lett a lekvár !
De legalább nem kell bele citromsav, hogy ne romoljon meg!
arról nem is beszélve amiről még szó sincs.
A többit meg jobb ha hagyjuk és különben is egyebek, meg az amúgy se ide való téma..
erre esik az eső mint valami mennyei ürülék, amely lelkivilágom felkorbácsolá és szalonnázó bugylimat is nyitogatá...
pedig nyakig van melóval, itt a fórumon is régen járt
Ha már itt tartunk, téged is isten éltessen
Mivel László nap 27-én volt, csak mi többiek nem vagyunk olyan figyelmesek, mint Te
Hiába no, a gyerekszoba hiánya...
rendszerint még a sajátomat is elfelejtem
Írtam Mailt!
Igen! OK!
A legrosszabb az amikor egybefüggő felhőréteg van és tartós északi szél uralkodik, ilyenkor elég csak a szemerkélő eső is, tutira kellemetlenné teszi a motorozást, de ez inkább a kora tavaszi vagy a késő őszi évszakokban jellemző.
főleg ha még az esőruha is javítja a hatást és hírtelenjében a nap is kisüt.
A futózáporos az frissítő hatású, jojo efektus, megázol és 10km után már száraz is vagy, aztán így tovább.
A bőr és a cordura kabátommal is ugyanúgy a cipzárnál áztam be, végig folyt a tökömig és elázott az ülepem, majd végső stádiumban lefolyt a csizmába a víz mire eszembe jutott és kivettem a nadrág szárát a csizma szárából...
Egy ilyen totális elázás volt akkor is amikor műszaki vizsgára vittem még a CB 250-est, a vizsgáztatók mikor megláttak rongyá ázva a csodaszép veteránnal nem kötekedtek sokat, mert amellett, hogy a motor is rendben volt szerintem a tekintetem vetekedett egy darabolós pszichopata sorozatgyilkoséval
Ha más nem is adódik 20-30 km is biztosan megvan. Az is több mint a semmi
Nagyon jó fotózási helyszin
Később jelentkezek mert egy újdonság kipróbálása van folyamatban. Előljáróban néhány kép, de bővebben később..
most ki kell próbálni