Vasárnap már nekem se jó és még reggelig is történhet bármi ami nagyban meghatározhatja a holnapot
) uh csak csak összeáll majd a nyáron. .. A szépítgetés meg jövőre (pézügyi megfontolásból).
!
. Mindenesetre itt a közös családi béke érdekében jó, h csak nekem van A-s jogsim, mert a B miatt vannak problémák...
Na tessék!
Mintha valami inazuma találkozó rémlett volna...
Nem rossz amúgy és ezek a márkásabb termékek nagyon praktikusan oldhatóak.
Viszont doboz méretben a vételt alighanem elkapkodtam, mert a 35 l nem túl nagy. Viszont ami eddig a hátizsákban elfért az bőven megvan itt is, sőt... Imhol a képek:
Bezart az idő! Fúj a szél, és felhős .
De majd elmúlik.
Isten tartsa meg a szokását!
Van 3 dobozom is úgyhogy majd a szállítást vállalom ha ezen múlik
persze ez csak fóbia és kimondottan csak ügyeletes heteken jön elő
főleg mióta a lakossági hibák is rámszakadtak az új területen. Viszont szombaton délután szabad vagyok és motoros talira vagyok hivatalos a biharkeresztesi Tófürdőhöz az egyik inazumás márkatársam jóvoltából aki Keresztesi Lovag. Ha van kedvetek gyertek Ti is.
Kicsi, egy motoros doboz alján simán elfér és minden benne van (szén, gyujtós, grill rács) csak meg kell gyujtani és 15 perc elteltével (ha már nem lángol) az izzó szénen lehet grillezni. 4 szelet húst simán el lehet vele készíteni, de közben elfér rajta egy kis kolbi meg gomba is. Két embernek bőven sok, vettem egyet a talira is.
A balatoni körúton is venni fogok mert az a jó, hogy nem kell cuccolni akár az ottani Tesco, Cora, Metro áruházakban is megvehetjük a bepácolt husival együtt. Lefotóztam, ettől van nagyobb is, ez 400Ft volt de két embernek nem kell nagyobb.
Egy rövid sztori ha szabad:
Múltkorjában elmentünk császkálni még a szorgalmi időszak végén. Megyünk a Petőfi-hídon, mondom mit látnak szemeim... (képen látszik) Fényképezek, mondom ezen nincs dob, mekkora hangja lehet