mert amíg én azon ügyeskedtem, hogy ne forraljam fel a motort (2ezer körüli fordulat és lehetőleg folyamatos haladás a hőleadás érdekében) addig mások tiltáson a kormányleállítóval játszadozva óriási durrogtatással üdvözölték a kapuba álló népeket. Integettek nekem is, hogy huzzam neki...
gondoltam majd veszel magadnak és azt húzogatod...
mert egy olyan motort mint ami Neked van nem szabad elkótyavetyélni
Szerencse a szerencsétlenségben, hogy jól reagálta le és nem az autóba csapódott... Sajnálom nagyon és jobbulást Zolinak!
Bár amilyen hírdetéseket látok, sokkal fiatalabb nem sok van, de drágább akad
Mint ez is:
Bazsalyogtam is tőle először, de amikor nagyon szomjas vagy nem igen nézed a lóhugy állagát!
aztán csak elfogyott!
Már 10-re odaértünk és hamarjában kialakítottuk a komfortos táborhelyünket. Volt szélsátrunk, kempigszékünk és minden ami az ebédhez kell, a kis egyszerhasználatos grill ma is nagyon jó szolgálatot tett. Bíztam azért abban, hogy valaki jön közületek, kaja is jutott volna bőven.
Körbenéztünk volt mindenféle bámulnivaló, aztán résztvettünk a felvonuláson majd megnéztük a Trianoni emlékművet és irány haza. Sajnos holnap meló pedig jó lett volna még másnapig maradni, főleg mert Zoli bácsi is ott volt aki valószinű kis hazánk legöregebb inazumása
Mert az volt a bajom, hogy szomjas voltam nem az, hogy józan!
Nem, nem, nem, mert még motorozni fogok!
Ha számít a véleményem, én maximálisan támogatom! Sok érv szól amellett is!
Viszont mikor rágondolok, hogy lenne-e még egy ilyen jó megbízható motorom mint ez, mindíg elbizonytalanodom...
, vagy ha arról lemaradok akkor egy másik, de ugyanolyan! Szerencsém volt, hétfőn meghírdettem a Használtautón a CB-t és szerdán este elvitték, innen egyenes volt az út a Csühöshöz.
Mindig azt mondom kevesebbe kerül egy szerelő óradíját kifizetni aki megnézi, mint utána mélyen a pénztárcába belenyúlni.
Ha kinti motort veszel, akkor nagy valószínűséggel rendesen szervizelt karbantartott motort fogsz kapni. Nem sufniszereltet mint itthon. Csak egy kicsivel drágább lesz mint az itthoni! meghallgatni kipróbálni akkor is fontos.
Alko-hoool