Csak ha nagyon meghajtom kicsit szúr az oldalam
Nem, nem a levegőhiány...inkább az aszfalttól elszenvedett bordás utózöngéje
Főként lábtartó és kormány nélkül nehéz megülni
A lábtartó viszont holnapra kész, ha Laci ad egy címet, akkor a kormánnyal is előrébb vagyok. Többi csak esztétika. Ja meg az index
Az kicsit lóg. A rendőrnek lehet, hogy nem csak esztétikai probléma lenne
Én legfeljebb annyit, hogy jó vagy nem
Amúgy nézegettem a képeidet, nem semmi a motoros esküvő
Sziasztok türelmi zóna koptatók!
Most értem haza. El kellett menni a picikkel biciklizni,(7 éves Lacika, 9 éves Kitti) és már elég jól bírom!
Már nem én sopánkodok, hogy lassabban, hanem ők!
De motoroztam is!
Olyan csodálatos fenyőillat van az erdőben!
Másrészről még tényleg az életben ilyet nem tapasztaltam, tényleg le a kalappal
Most is sűrű volt a program és a motort is hazavágtam annyira, hogy véletlenül se gondolhassam meg magam.
de pozitívan megközelítve a dolgokat legalább hamar szárad a festék
ugyanis még mindig a létrán állva az ecsetet szorongatom
Szép napot Laci!
A baj megtörténhet akkor is, ha nem keresi valaki! És mégis elég sokan feszegetik a pofonos láda tetejét!
Nagy hatással volt rám most is az az összetartó erő amit ott képviseltünk. Az elveszetett motorosokról szóló megemlékezést nagyon szomorú volt végighallgatni az Anyától aki a 33 éves fiát.. vagy a fiatal nőtől aki a férjét.. vagy a fiatal sráctól aki a barátját vesztette el. A sok elrettentő videón való csámcsogás helyett egy ilyen túrán kellene részt venni sok olyan fiatalnak akik ha maguk miatt nem is de talán a hozzájuk közelállókra való tekintettel átértékelnék a motorozásban rejlő veszélyhelyzeteket és azt a fájdalmat amit maguk után hagyhatnak, főleg ha még kísértik is a sorsot.
Lehet nincs jelentősége (csak a rendezett papíroknak köszönhetem) de miután érdeklődtek az úticélunk felől másabb lett a hozzáállásuk is. Amikor visszaadta a papírjaimat így köszönt el "Jó utat kívánok és vigyázzanak magukra ott fent"
) ezért több szervezési munkával eltérőbb programokat ígérnek a szervezők, de ennél többet nem árultak el.
Sötét felhők tornyosulnak a keszthelyi öböl felett észak-nyugati irányból!
Mentem a motorral,és (90 körül) és elkerült egy fiatal gyerek, ilyen egyhengeres pufogóval 100-al!