Most a Te kedvedért fotóztam párat, viszonylag olcsó anyagok bár mire mindent megvettem így is zsebbe kellett nyulni rendesen. Az első képen a mi szobánk látható, ma kétszer átkentem és már majdnem megszáradt, az már kész is van. A másik a nagyobbik gyereké, még annak adni kell egy sort holnap akkor lesz kész. Szinte mindent megcsinálok magamnak mint ahogy Te is, mert amikor építkeztünk 15-évvel ezelőtt muszáj volt megtanulni mindent (pénz hijján)
nem így van!
de attól még a képzelőerőmet szabadjára engedtem, vagyis elképzeltelek mint anti szirén.
"nem kell esti mese, simán elalszok"
Mert én ilyen fordított szirén vagyok! Az csalogat az énekével, az enyémtől menekülnek!
az egyik komolytalanul válaszolt, a másik félre informált, a harmadiknak meg fingja sincs róla
na de most hirtelen nem jut eszembe mi is az
, de végeztem!
Holnap végre festhetek és talán holnap után már a saját ágyikómban alukálhatok
Nem iszom cukros lónyálat, csak kivételes esetekben mérgezem magam vele
Családilag csakis a Lillafüred--Ómassa útvonalon található hegyi karsztok vizét fogyasztjuk.
Egyszerre el szoktam hozni, amit az octavia elbír, az 1-2 hónapig elég szokott lenni
de itt falun azok se, sok benne az "E" betű így inkább a szőlőlé, közismertebb nevén a bor
, mert itt mindegyik úgy iszik mint a réti szík, egyedül Peti kólázik meg én. Kedvencem a Jéger kóla.
Nagyon szépen fogalmaztál
Mi nem disztingválunk (vagy mi..