Ezen már én is gondolkodtam, hogy rákötök 1 izzót az akksira, és utána újra feltöltöm. Lehet, hogy még meg is valósítom, mert kitelik az akksi idejéből.
Érdekes, 1 szavát se
hittem el.
Na kérem kivettem a lengővillát, a központi rugós taggal együtt!
De ennyit még részegen sem fetrengtem a földön , amennyit a kiszedés ideje alatt.
Minden milliméterre egymás mellett, de éppen ideje volt! Azt a koszt amit ez, és a környéke összegyűjtött?!Aztán hegesztenem kell majd egy keretet "u" vasból, mert ahogy számoltam, a rugó kb. kettő Tonna erővel van megfeszítve.
most még olyan mintha egy hokedlit aminek két lába rövidebb fejjel lefordítanál...
csak ez 13nap alatt nem készül el, főleg ha csak annyit halad mint ma
Elhiheted, hogy a motortalanság nekem is a halálom, kint sincs tennivaló így aztán (ne mond el senkinek
) elkezdtem cicajátékot csinálni
), több szintes lesz így mászogathat is rajta vagy ha elfáradt a játékban pihenhet is ha éppen kedve tartja
Az Asszony majd bevonja valami szövettel.
Pld a hakapeszi makinál mindenképp!
Mi lesz még később?
A lelkem teszem ki, - na jó, ez 1 kicsit túlzás - és ez a hála!
nem így van! Pontosan tudtam, hogy hol volt, csak nem emlékeztem rá!
mondjuk a "motörp"-nél még mindig jobb
bár nem tudom miért bonyolult simán csak egyszerűen annyi, hogy mondjuk Laci...
túl nagy nyomot nem hagyott ezek szerint benned, ha csak úgy elkallódott
Legutóbb az Üvegtigris második részét nem leltem (csak a tokját) ki is vertem a balhét itthon, aztán kiderült, hogy az X-boxban volt mert a gyerkőcök is imádják
de nem élek vele.
nem lóvét, hanem dvd-t.
fogok menni, mert még mindig igen sz@rul vagyok, és holnap nem erősödöm annyit, ami elégséges lenne a hétfőhöz. Mondhatnám azt is, - jellemezve mostani állapotom - olyan kemény vagyok, mint a mosott fos.
Ne panaszkod annyira! Vettél volna Jégermeistert , az is ennyibe lett volna! Igaz az egyik orvosság a másik gyógyszer!
Legalább most szívhatsz egy kis alpesi hegyvidéki levegőt.
Ha csak az üzemanyagot számolom és csak szerény 6 lityivel százon akkor is jóval több mint egy huszas
és mondta, hogy hajszál híján tüdőgyuszi.
Úgy értelmeztem ez gyenge pontja a konstrukciónak amin nem is csodálkozom hiszen böhöm nagy erőforrást kell megforgatni inditáskor az indító motornak és az azt kiszolgáló alkatrészeknek is. Biztosan emlékszel a Csühös akksijára (ami egyébként még makulátlan állapotú) majd meg gebedt mire beindította a nagyobb akkuigényű fekete Bulldogot
aztán ha belegondolok talán így már érthető hiszen a szabadonfutó indításkor még olajnyomás nélkül iszonyatos erőhatásnak van kitéve ezért sűrűbb olaj esetében talán vastagabb olajfilm réteg marad ott is ahol a szabadonfutó dolgozik, de ez igaz lehet a szelepmechanizmusnál is
Azt tenném a helyedben, hogy visszatérnék a Sevenfiftynél megszokott 6ezres olajcsere ciklushoz valami jó minőségű ásványi 20w-50es olajjal ami jó ár-érték arányú, aztán ezzel talán mégjobban kitolnád a szabadonfutó élettartamát ami igen zsebbenyúlós történet, még ha csak az utángyártott 60ezres költséget tekintjük is. Nézz azért utána, hogy a gyári ajánlásnak is megfelel-e a 20W-50es teljesítmény szint, vagy csak a tulajdonosok javaslata.
mellesleg az ismerettségi köre sem kicsi.
Későn vettem észre, hogy visszahívtál és már nem akartalak zavarni, küldtem mailt a mai bizniszről