A CB-1 is központi rugós volt hátul és én is szétbontottam, nem egy leányálom, szerencsére nekem csak zsírozni kellett és kitisztítani, mert nem lógott csak nyikorgott
biztosan a Háromhatalmi Egyezmény titkos záradékában volt arról megegyezés, hogy Németország besegít a Honda motorok gyártásába
kéne valami gmail-es vagy akármilyen amin megpróbálhatnám újra
Nincs mese, orvosságot kell rá szedni!...... Tölteni!
Nehogy elharapózzon!
- vigyázni kell már az ilyenekre!
Kivettem a lengővillát!
És szerintem még a Wehrmacht tette bele a csapágyakat -szimeringeket.
4éves elmúlt már és az akkuja kezdett szarakodni, ahelyett, hogy azonnal kicseréltem volna vettem bele egy flakon Akkuvit nevű regeneráló kegyszert ami segített egy ideig, majd néhány hónap múlva a legrosszabkor egy lagziba menet nem indult be a kocsi
Akkor megfogadtam ezt mégegyszer nem játszom el, ha megérett a csere akkor nincs mese
Kíváncsiságból rákerestem és még mindig forgalmazzák 5-600 Ft körüli áron, csak ma már zömében olyan akksik vannak amelyek gondozásmentesek és teljesen zártak, így nem lehet bejuttatni a regeneráló "életelixírt"
szoktam vinni magammal amikor motorozok és egyszer egy minimális kicsöppent a hátsó dobozba, a szedvics külön zacsiba volt de úgy bejárta a szag, hogy nem volt gyomrom megenni
töltött a szimóba és hagyta lecsorogni a flakont... Minden használat után letörlöm papírzsepivel ami azonnal kidobok.
Egyszer talán..., addig marad a sima. Végülis eddig is volt motorom és akkut egyszer sem kellett cserélnem
de ettől függetlenül azt kell mondjam, hogy most terelsz!
Tegnap sikerült is haza érnem este 11 után. Erre jártam.