.
lehet az egy kamra is
Mi lenne, mi lenne!?
Kicseréli egy garanciálisra!
később egy Kobra, majd a csúcs egy Uvex volt ami akkoriban majdnem annyiba került mint az ETZ-m. A mai sisakok már elég jók, főleg 30ezer vagy feletti áron. A mostani sisakom egy HJC amivel szerencsém volt mert bolti raktáron maradt, 2006-ban 48ezer volt, de mivel én 2007-ben vettem (tavalyi grafikás címszóval) így megkaptam 36-ért...
Még egy darabig kíbírja, szinte karcmentes és teljesen mosható kivehető bélése van, ettől függetlenül állítólag azt is cserélni kellene 3-4 évente... viszont én csak akkor cserélem ha látható jelei lesznek az amortizációnak
A HJC-k egyébként kissé zajosak de egy csupasz motoron nem kell csodákat várni. Ha nem számítana a pénz akkor az olvasottak alapján egy Schubert sisakot választanék, de akkor már valószínű CB 1300-al járnék és 500ezres Kengurubőr ruhában..
de azt inkább mégse
mert annál jobban szeretem az állatokat aztán mindig szerencsétlen erszényes jutna az eszembe... A Marushin is jó ár-érték arányú sisak, bár megmondom őszintén, hogy a Sóguntól a Pokémonig tartó grafika nekem is sok egy kicsit és nem is igazán illik a klasszikus motorokhoz, bár egyszer láttam egy matt feketét és az nagyon tetszett
Ha legközelebb sisakot veszek akkor megint a raktáron maradt készletes játékot játszom el, 15-20-at is lehet vele nyerni, természetesen alaposan meg kell vizasgálni miért maradt ott.
, inkább olyan 5-10 fok, főleg ha tárolásról van szó és akkor még az is lehet, hogy áttelel töltés nélkül, bár az a legjobb ha csepptöltőn telel, vagy legalább néhányszor rátöltünk a szulfátosodás elkerülése végett
- fejformád van, tehát nem lesz 1szerű.
) avval fejeltem egy szögletet, egyből letört a plexije, az odafogatásnál ráadásul
. Azóta pillanatragasztóval oldom meg, mert néha, mikor leesik, szétjön. Már elegem van belőle. Igazából azért is kéne, hogy tudjam vinni barátosnémat legalább a faluban legálisan.
Van bukód most is, azt a visszalevő három hetet meg kibírod.
De te tudod. A maradék pénzt el is lehet tankolni.
)
Sajnos ez a szomorú valóság.
Az idén ha motorozni akarunk akkor szomjan maradunk.
Téglát fogunk köpködni.
akit úgy hívnak: "benzinkutas"
úgyhogy most könnyebb az alkoholistáknak mint a motorosoknak
Shoei sisak, valószinű, hogy VFR 1,2, és szabatnék magamra - az elfuserált méretem miatt - valami bőr cumót. Egye fenyő, kenguru.
De akkor is együtt gurulnánk, legfeljebb az arcunk lenne sokkal nagyobb!