Persze ez csak akkor megy ha magam vagyok, csapatos kirándulásnál a többség dönt!
ilyenkor jól jön ha felkészült vagy és a következő állomásnál legfeljebb megvárjátok egymást.
általában készülni szoktam, pl. most is pedig nem is én voltam a túravezető...
viszont nem szeretem a meglepetéseket és nem szabad mindent egy emberre hagyni, mert mi van ha véletlenül nem indul otthon be a motorja? Akkor ott állunk és nem megyünk sehova? Vagy ott kapkodunk hírtelen?
csináltam már pár olyat, de Neked ilyen úgy se kell hiszen nem bírja már a hosszabb túrákat a derekad
chopperen nem gondolkodtál még?
majd 2013-ban ha lejár a régi személyim... mondjuk én tudom fejből is merre lakok
Mert kétségben az egység....... pld.
Hát igen. Ez érdekes megközelítése a bukósisak használhatósági területének.
Mert még ha azt mondtad volna, hogy abban szex-szeltetek........ kicsit az is bizarr lett volna!
De ez a tv nézés,...... mindent visz!
A lovas képből kilóg még 5 ló. Szóval úgy már 81 lenne, de tudom, hogy ez is kevés
Én is kerülöm az autópályákat, nem a súlyos 1500ft-os díj miatt, hanem sokkal jobb felfedezni ezeket az utakat. Most tudatosul igazán bennem, hogy mennyivel jobb és izgalmasabb volt országúton menni, főleg hogy visszafele direkt teljesen más irányba mentem. A legjobb, amikor bejutsz valami kis falucskába, 2 perc alatt átgurulsz rajta, addig pihensz, azután jöhet az újabb szakasz. Ezeknél a motoroknál úgysem a sebesség számít, mert elég kényelmetlen. Mondjuk még sötétedés előtt le akartam érni, ezért lefele siettem. Nagyon sok motoros jött szembe, akik általában intenek maguktól, de ha nem akkor én rájuk. Észrevettem, hogy 140-es tempó felett nem szívesen engedem el a kormányt egyik kézzel se, főleg amikor akkora a szél, hogy egy kézkitétel is komoly erőforrásokat igényel
A másik dolog amire nem gondoltam, azok a bogarak és egyéb állatok. 2 óra alatt 2x kellett a sisakplexiről letörölni a muslincákat és egyéb rovarokat, mert már alig láttam ki. Mikor odaértünk, csak néztem a lámpát, indexeket mennyire undorítóak. A kabátomról nem is beszélve. Anyám azonnal ki is mosta :)
Amiktől viszont igazán féltem, azok a madarak. Galambok, kis verebek, alacsonyan szálló fecskék. Nem tudom, mekkora baj lenne ha motorral nekimegyek egy ilyennek? Talán csak puffanás, semmi több, de ha mondjuk sisakkal, vagy felsőtesttel, karral. Az már macerásabb. Valakinek tapasztalat? Nem lenne jó, ha szétverné a sisakom egy gyorsan beszálló madárka. Az a baj, hogy nem lehet kivédeni, mert annyira hirtelen repdesnek ezek összevissza...