Én meg ma , az első teleszpókokat cseréltem ki a felújított szimeringezett "újakra"! . És kerestem a másik szárnak a szelepét, amin keresztül feltölthetem 0,4 bar-os levegővel! És megtaláltam B+! Egy darab szelep van, és a két cső van összekötve pneumatice, és így lehet felpumpálni, egy szelepen a kettőt! Persze feltéve ha nem qrták volna tele szilikongumival az összekötő csövet! másfél óra volt mire kitisztítottam! kb 2,5 mm-es két kanyarral bíró csöből. Holnap még a fékmunkahengereket kell visszarakni!
Egyelőre nem tartok igényt a szimóra, jobb a kettes létra, azon magasabban ülök
megjött máma a tűszelepsor, természetesen alig vártam, hogy hazaérjek. szétszedtem a karbulátort, és azt láttam, amire számítottam: lóf@szt se. a kiszedett tűszelepek gumi csúcsán nincsen nyom, a szelepülékek tiszták, sértetlenek, annyi különbséget láttam, hogy az új szelepnek hosszabban kiállt az elzáró rugó tüskéje.
mondjuk az pont elég is, hogy ne működjön rendesen, de mind a négy tűszelep amit kiszedtem, egyforma volt. Teszek fel képet, bár nem sok mindent látni rajtuk.
Az úszószinteket a szervizkönyv alapján átmértem, mivel mindegyik tűréshatáron belül volt, így azt nem inzultáltam.
A lényeg az, hogy újra felhördült az inazuma- igaz először csak három hengerrel, mert elfelejtettem visszadugni az egyik vezetéket a gyújtótrafóra. már kezdtem idegileg összeomolni, mikor eszembe jutott, hogy mekkora ökör vagyok - úgyhogy talán most már remélem, hogy eltehetem a ketteslétrát, és végre már én is nekifoghatok motorozni.
Meglátom mit intéznek holnap. Végül is 8.-a nincs már olyan soká, legfeljebb a műszakira nem lesz újra festve. Addig is köszi, majd írom a fejleményeket. Léptem robotolni. Nektek jó éjszakát!
Szia!
Ha nem jársz szerencsével akkor szólj és szerzek Neked aztán vagy elküldöm postán, vagy 8.-án elviszem magammal. Annak idején Fécónak is én szereztem mert ő sem talált.
Jó duma! "Eladnám szeretett szimómat." akkor mégsem szereted annyira... kicsit "sok(k)" a szöveg, engem elrémítene ha szimót szeretnék venni.
"Ja és tele van tankolva épp" na ez jó marketing szöveg, ezzel megdupláztad az árát...
Szerintem add el a Billignek egy kétágú létránál mégis csak gyorsabb...
Hogy jót is mondjak, ma láttam közelről azt a Sevenfifty-t amiről beszéltem, nyugodt lehetsz a tied sokkal szebb és másabb a grafikája is, úgyhogy még birtoklod az egyediséget!
Helló Laci! Ma elmentem a festék boltba a másfél hete megrendelt Te általad is használt hőálló festékért. Hát nincs, de holnapra megtudják, hogy egyáltalán tudnak-e hozni. Ez vicc. Az eddig használtat nem eröltetném, mert kifakul és beszürkül elég gyorsan. A multkorában Miklósnak prezentáltál két képet a CB-1-ről és megirígyeltem, gondoltam az enyém is legyen ilyen szép. Úgy látszik ez nem is olyan egyszerű dolog. Várok még pár napot és ha nem lesz kénytelen leszek a régebbivel lefújni.
Történelmi borvidék, minden háznál hordó számra van ital és Te beszélsz kiszáradásról? Nektek az isten "kincse" se lenne elég. Hol van itt a kulturált, disztingvált italozás?
Hogy a dolgot kellőképpen illusztráljam, a fiam évekkel ezelőtt kapott valami finom nedűt, cserépkorsóban! Mire odaértünk, hogy no akkor kóstoljuk meg, az egész párlat elillant ! Üres volt!
Nyomástartó edény pl. a kukta, a pálinka főző berendezés, a kotyogó kávéfőző, de kompresszor tartályok is ide tartoznak.
No kérem kimentem és megkóstoltam a jégert, jelentem nem savanyú! Még jó hogy benéztem a szekrénybe találtam ott más hasonló kincseket is. Lehet mégis csak rá kellene szokni, egy darabig nem kellene venni biztos.
Még nem is hallottam ilyet, gondolom a munkádhoz kell hogy mégtöbb felelősség legyen rajtad... legalábbis nálunk ez így van. A házifeladattal görcsölök egy ideje, követelmény lett a számítógépes prezentáció a vizsgán, most 3 jelelakgenerátort kell ismertetni táblázatban majd képekkel és adatokkal illusztrálni, a végén meg egy ajánlást készíteni... mindezt diákon keresztűl, tele van vele a pöcsöm! A motoros videókat jobban szeretem szerkeszteni
Alig várom már a 8.-át, nemcsak a motorozás miatt hanem akkor már túl leszek a vizsgán... persze még lesz egy pár a technikusi minősítésig, de úgy néz ki lesz majd másfél hónap szünet
Tudom hogy jók azok a cuccok, de nem nagyon hallani róluk mostanság
Nekem van még egy kevés abból a teleshop-os szötymőből amit úgy reklámoztak hogy légpuskával lőtték a motorháztetőt majd úgy felforrósították hogy megsült rajta a tojás... azt én úgy kaptam grátiszba de eszméletlen jó! Mondjuk 5ezret lehet nem adnék érte
Nem kell polírozni mint a güzü, csak bekentem és mikor kezdett száradni egy puha ruhával áttöröltem, mutattam már a képet de lehet nem mindenki látta az eredményt:
megjött máma a tűszelepsor, természetesen alig vártam, hogy hazaérjek. szétszedtem a karbulátort, és azt láttam, amire számítottam: lóf@szt se. a kiszedett tűszelepek gumi csúcsán nincsen nyom, a szelepülékek tiszták, sértetlenek, annyi különbséget láttam, hogy az új szelepnek hosszabban kiállt az elzáró rugó tüskéje.
mondjuk az pont elég is, hogy ne működjön rendesen, de mind a négy tűszelep amit kiszedtem, egyforma volt. Teszek fel képet, bár nem sok mindent látni rajtuk.
Az úszószinteket a szervizkönyv alapján átmértem, mivel mindegyik tűréshatáron belül volt, így azt nem inzultáltam.
A lényeg az, hogy újra felhördült az inazuma- igaz először csak három hengerrel, mert elfelejtettem visszadugni az egyik vezetéket a gyújtótrafóra. már kezdtem idegileg összeomolni, mikor eszembe jutott, hogy mekkora ökör vagyok
simson
Ha nem jársz szerencsével akkor szólj és szerzek Neked
"Ja és tele van tankolva épp" na ez jó marketing szöveg, ezzel megdupláztad az árát...
Szerintem add el a Billignek egy kétágú létránál mégis csak gyorsabb...
Hogy jót is mondjak, ma láttam közelről azt a Sevenfifty-t amiről beszéltem, nyugodt lehetsz a tied sokkal szebb és másabb a grafikája is, úgyhogy még birtoklod az egyediséget!
Meg lennél lepve , ha látnád mit tartok a pinecében!
De két éve ültettem négy fát szilvapálinkának!
No kérem kimentem és megkóstoltam a jégert, jelentem nem savanyú! Még jó hogy benéztem a szekrénybe találtam ott más hasonló kincseket is. Lehet mégis csak rá kellene szokni, egy darabig nem kellene venni biztos.
Akinél megsavanyodik a jéger az egy igazi szentember!
Alig várom már a 8.-át, nemcsak a motorozás miatt hanem akkor már túl leszek a vizsgán... persze még lesz egy pár a technikusi minősítésig, de úgy néz ki lesz majd másfél hónap szünet
Nekem van még egy kevés abból a teleshop-os szötymőből amit úgy reklámoztak hogy légpuskával lőtték a motorháztetőt majd úgy felforrósították hogy megsült rajta a tojás...
Nem kell polírozni mint a güzü, csak bekentem és mikor kezdett száradni egy puha ruhával áttöröltem, mutattam már a képet de lehet nem mindenki látta az eredményt: