Mert a farkam az édes káposztádba libanyaknak, nem volt akkor kéznél egy kis szilikonzsír pl?
hogy rákend arra a szerencsétlen menetre? Remélem most azzal raktad vissza a csavarokat?!
Roppant örülök, hogy végre úgy néz ki a műszerfalad ahogy egy műszaki embernél annak ki kell nézni !
Igaz majdnem annyit panaszkodtál, mint amennyit dolgoztál rajta! Kevés a gyakorlatod remélem szaporodni fog!
Legalább fel tudod fogni majd , hogy mennyivel másabb mint az elmélet.
Nem árt egy kis kézimunka néha!
.
a legtöbb ember méla undorral félrerúgta volna.
Telefonon kaptunk egy számot ahol megadták a területileg illetékest, de amit ott hallottam elszomorított... fészekrabló madár ami elszaporodott, veszélyeztetve más fajokat... sőt, gyérítik az egyensúly miatt... hagyjuk ott, majd a természet rendezi a sorsát
Dezső a hátsó ülés előtt kapott helyet mert nem volt nálunk doboz és bár lábai görcsben voltak mégis egészen jól elvolt, főleg amikor kapott egy darab sajtot. Gondolkodtam mi legyen, semmiképpen nem rakom ki a rókáknak
inkább hazaviszem... mindig szerettem volna egy fiatal varjút mert nagyon intelligens és tanítható, sokat láttam közvetlen közelről a magas nagyfesz oszlopokon, de soha nem volt szívem kivenni a fészekből... most viszont itt van Dezső aki ha kiteszem elpusztul...
Ha felgyógyul elengedem, mert a madárnak a szabadság a lételeme, kicsit olyanok ők mint mi motorosok.
Mindjárt megvan a műszaki is, majd most az idő fog elba....szódni.
Nem akarok nagyon a láncos témába belefolyni de szerintem az ecsetelés nem a legjobb megoldás mivel rövidtávú a hatása, akkor már inkább az arra kifejlesztett láncspray. Azt meg akkor fújd amikor még meleg a lánc, vagyis hazaérkezés után közvetlenül. Ha meg majd összerakod az olajzót számíts arra, hogy az első ezer km kisérleti stádium lesz, majd amikor beáll elfelejtheted az egész cirkuszt
Köszi a képet, már várom a túrát, de hogy őszinte legyek egy kicsit beárnyékolja az előző napi vizsga, persze majd annál jobban esik másnap útnak indulni, legalábbis remélem.