akkor örültem neki mert majdnem az volt a legkönnyebb tétel...
Ennyi.
viszont én csak egyszer nyújtok békülő jobbot és nem is mindenkinek. A helyzettől függetlenül ezután is fogok segíteni abban amiben tudok, így aztán ebből neked semmi károd nem lesz.
Sok más mellett.
És nem inflálódik el, nem tudják ellopni tőled!
Itt nem volt túl nagy korkülönbség, nem volt arcoskodás és még a bajainkat is elmondtuk egymásnak. Ezzel nem azt akarom mondani hogy érdektelenebbek lettünk, csak egyszerűen időt nem tudunk egyeztetni. Legutóbb Zsoltiékkal éreztem azt, hogy mennyire hiányzott már a jó társaság, szinte kifogyhatatlan volt a téma és még így se volt idő mindent megbeszélni. Régen volt olyan kellemes motorozós napom. Ráadásul ahogy öregszünk savanyodunk is, legalábbis én érzem magamon, nem akarom leírni de vannak szituációk amikor kénytelen vagy alkalmaszkodni mert ugye ettől függ a megélhetésed... talán pont emiatt civilként meg képtelen vagy a toleranciára... mert nehogy már eltürjek bármit attól akitől nem függök... nem tudom érted-e? Remélem megtaláljuk az arany középutat és lesznek majd megint közös motorozások, én amennyire tudom próbálom ezt visszahozni nem rajtam fog múlni.
nem szexuálisan
- hogy mikor lesz kész.
Ehhez gondolom kéne venni kábeleket is, nem? Hol merre találok ilyent?
Ma fél óra alatt besüllyedt 5 centire az oldaltámaszom a betonba