az pedig szép kor! Most már egyre többet kell vele foglalkozni, nekem is volt egy idős cicám, de csak becsültük a korát, egy idős nénié volt itt az utcában aki meghalt, a házában nem lakott aztán senki az öreg macska meg átjárt hozzánk és valahogy itt ragadt. A végén már nem látott és tök süket is volt, utolsó hónapjaiban jóformán csak levest meg tejet ivott, de magától azt se találta meg csak ha beledugtam az orrát... két éve karácsonykor aztán végleg elaludt egy rongyokkal kibélelt cipősdobozban.
Ma is amikor zárat cseréltem,megsimogattam, beszélgettem hozzá ,mert válaszolgatni is szokott, a vén csont. Szegényke, nagyon nem volt ma beszédes kedvében, és látszik rajta az idő, nagyon .
mezei pockot meg nem nagyon sejtek, bár elvétve egyet kettőt hoznak az idősebb cicák.
A napokban a Bandi kandúr másfél órát ült a fűben, és egyszer csak hozta a zsákmányt valami egérfélét szép nagyot!
De nem sokat gondolkodott felette, megette csak úgy ropogott, nem messze tőlem, ahogy a láncfűrészt javítottam. De még az imádkozó sáskát is megeszi! Pedig kap enni eleget!
Az injekcióknak köszönhetően aztán nehezen de talpra állt pedig a gyomra annyira össze volt szűkülve, hogy a kis alu tasakos junior kaját 5részre osztva adtam neki oda... két hét volt a rizikós de tudtam hogy meggyógyul. Meggyógyult és már úgy játszott ahogy azt egy egészséges kiscicának kell, július közepe volt, akkoriban ment el Dezső... jól jött akkor hogy ott volt, vagyis hogy neki sikerült...
mondjuk az se volt egyszerű mert valami mezei virág nevet szerettem volna, vagy valamit olyat ami ott sarjad ahol őt találtam, még a neten is keresgéltem de egyik se tetszett... aztán végül szőrike lett, de nem is tudom miért, talán mert még nem volt ilyen szőrgombolyag macskánk mint ő és csak úgy jött a név tudat alatt. Gyönyörű macska lett belőle, mint egy páva úgy járkál a bozontos farkával, magasan tartja mindig és azt látom meg legelőször amikor este becsesen lépked elénk.
A kazánházban van a kuckója, de nappal kint van, már ismerik a szomszédok is, nagyon különleges még nem volt ilyen cicánk. Az élső kép akkor készült amikor hazavittem, azt hiszem nem kell kommentálni... a másik kettő ma készült, mindenre vadászik, legyen az egy falevél amit fúj a szél vagy a többi cicáink akik viszont már túlságosan felnőttek a játékhoz ezért néha előfordulnak konfliktusok...
nagyon jópofák, néha még Zarával is kötekszik persze kellő távolságból.
sőt már az APU és az FLTA is őskövület, bár a minap találkoztam egy FLTA-val egy Naf/Köf állomás segédüzemi szekrényében
meg is hajoltam előtte egy pillanatra mert szerintem idősebb mint én
másik galérián meg baszogatják a fiatal srácot amiért a gyári (1-2éves) kis CBR-en nem cseréli le a kipufogót mikor az szerintük ronda.
Biztos sok minden másképpemn van mint akkor volt! Én még a kisfeszültségű K 917-es I A , II.A, III.A -s satöbbi kapcsolót tanultam. Nem,sokára meg vákuumkapcsolókat fognak alkalmazni. 18 éve már volt motorindításra.
Persze ti erre még nem emlékezhettek , ez a csúcstechnológia
' 73 ban volt, még a múlt évezredben.
csak én mondjuk halászlét enni és inni a finom söröket egy szülinapos ebéden
Ma voltunk amúgy motornézőbe a haverommal aki a 600-as ciberét cserélné le. Majd mesélek milyen az amikor hülyének néznek