Annyira nem sürgős eldöntenem de azért foglalkoztat a gondolat.
jól élünk csak nem vesszük észre? eléggé ellentmondásos...
Azt mondják munkával nem lehet pénzt keresni...
én valószínüleg elég régimódi lehetek mert azóta a bizonyos 5200Ft-os első fizetés óta azt látom, hogy azért munkával is lehet boldogulni (mégtöbb munkával meg még inkább), ha meg egy kicsit ért is az ember mindenhez azzal lehet csak igazán pénzt megtakarítani, amiből marad egy kevés motorozni is.
.
. Nem nagyon nyomtam a gázt, lefele egyegy fröccsöt adtam neki, mert tudtam h kb egy km múlva lesz egy OMV kút, odaáig valahogy jussak el. Pont a kihajtóig eljutottam gurulva, ott kiszálltam toltam 10 métert az autót és tankoltam bele valamennyit
De én javaslom az Aszpirin , vagy az Aszpirin-komplex-ből egy dobozzal , a házi "orvosság" mellett legyen mindig a szekrényben. És már akkor vegyél be belőle, amikor sejted, hogy baj lehet. Legalább ugyan ilyen jó a méhészek csodagyógyszere a Propolisz alkoholos oldata ami szintén a gyógyszertárban kapható, és javasolt adagja 3 x 20 csepp kockacukorra cseppentve. De jobb, ha méhésztől veszel, és feloldod alkoholban, (már jó) majd azt használod szintén kockacukorra cseppentve.
de abból csak annyi lett, hogy megtapasztaltam milyen jót lehet aludni spirálfüzettel betakarózva. Nagyjából teletrombitáltam egy 100-as csomag papírzsebkendőt és megittam 20liter citromos teát, majd estefelé az öreg 52fokos culápszaggatójával is bepróbálkoztam ami bűn szar volt de legalább némileg tompított a világvége hangulatomon.
Elnézést a szótlanságért, de annyi szar ömlött mostanában a nyakamba, hogy lassan lélegezni sem merek, mert belefolyik a számba. Nem nagyon szeretném részletezni, de gáz van mindenhol- munkahelyen, otthon, családban - tudom, hogy mindig lehet rosszabb, de lassan már kezd elegem lenni abból, hogy mindig a rossz oldalon állok, amikor a szop@tás elkezdődik. De hát manapság senkinek se könnyű, nyilván mindenki kesereghetne napestig, és ahogy ti sem, én sem fogom feladni.
Mindegy, majd lesz valahogy, habár egyszer a Bánátságban egy fél óráig úgy volt, hogy nem volt sehogy
Sajnálattal látom, hogy Miki kiszállt a fórum amúgy se népes táborából, ismeretlen ok miatt, amit valószínűleg már nem fogunk megtudni.
Laci, szerintem itt a fórumon senki nem érzi túlzónak a jelenlétedet, én szívesen olvasom az írásaidat függetlenül attól, hogy egy túráról, egy varjúról, vagy arról szól, hogyan próbáltál megtalálni egy hibahelyet a sötétben egy házszámoktól mentes utcában. És az is igaz, hogy nem mindig a motorozásról van szó, de a kurvákról se beszélgethetünk állandóan
Én is csak két- három fórumot látogatok, de ezt leggyakrabban. Abban, hogy egy kicsit most mélyponton van, én is hibás vagyok, mert nyilván nem lehet egy emberre mindent ráterhelni, és csak félmondatos hozzászólásokkal játszani a jópofit. De hát néha még jómagammal sem szívesen állok szóba, nemhogy másokkal.
Nem veszem el Zsoltitól az átadott zászlót, de remélem sikerül ezentúl kicsit aktívabban részt venni a társasági életben, abban pedig nagyon bízom, hogy tavasszal a fórum együtt deríti fel a Megyeri- tó vadregényes tájait