!
!
.Igen,az lesz szerintem.Újat szerettem volna de a gyárit 16 körül mérik Oemparts-on.Meg ki tudja mire érne ide.Amit vettem nem gyárit 7-ért az meg nem jó bele,hiába írták hogy jó.De gondoltam ha nincs nagy baj annak,ami benne volt,talán javítható alkatrész-cserével.Kikerestem pár bontó számát,egyikben biztos lesz.Meg remélem postáznak is.
.Hmm...mikor elküldtem az üzenetet,azt írta,hogy nem küldi el egyből hanem ellenőrzi annak tartalmát,hogy nem sértek e meg vele valamit.Vagy ilyesmi.
.Valószínüleg hazafelé egy kátyút elkaptam és a rázkódás nem tett jót a 13 éves alkatrésznek.A relé relatív jó állapotban van úgyhogy lehet az a gond,a törött kondi.Viszont mivel hiányzik majd a fele nem lehet kimérni.Van SMD kondink minden méretben és kapacitásban.Csakhát nem mindegy mi kellene bele.Mivel a nap nagyrészében aludtam,a bontókat sem sikerült felhívni...
.
.Na azt a részt tényleg nem értettem.Lényeg hogy bár tökéletesen működik az új és úgy kapcsol,ahogy kéne,lehet mégsem kompatibilis ezzel a motorral.Ma éjjel olyant próbálunk,hogy Dremel-el óvatosan elvágjuk a házat és megnézzük lehet e valahogy cserélni a relét a régiben.Meg van e nálunk olyan,ami jó bele.Elektronikai cég vagyunk,de nem biztos.Közben nézek külföldön valami új vagy használt gyárit.Oemparts-on van elvileg,rendelésre meg jó sok pénzért.Magyarországon eddig nem találtam.Bár bontókat még nem kerestem.
Kérlek mondd már el, h két vezetéken hogy használsz egy relét??? A behúzó tekercsnek van egy + és egy - és még a két vezeték amit szeretnél össze vagy szétkapcsolni.
A legkevesebb is 3 vezetékkel lehet megoldani.
Ez meg egy elektronikus indexrelé, van benne relé is, de az is lehet, h SMD meg 7 lábú stb...
Hagyd már ezt a elmész vele egy emberhez szöveget...