Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nissin szinter betét.
Szép bordó motorod lett! ::) Most is az van benne a tiedbe!
Sziasztok! Boldog xx tulaj lettem. Volna 1 kérdésem. Melyik fékbetét vàlt be nektek. Harapós legyen...a tartóssàg màsodlagos. Köszi előre is.
Sziasztok!

Hátha valakit érekel.....
https://www.kepesmotor.hu/hond...
Nincs mit!
Milka1
Köszönöm a választ és a tanácsot is!
Ja és ha már cserélsz cserélheted vele együtt a 3-ast is!
18-as!
Ámulna = a Milka ....
Ugyan én nem ámulna vagyok, de a 3 -as számúra tippelnék.
Sziasztok,

Milka1 pontosan melyik számú alkatrész a kuplungkosár persely a rajzon? Előre is köszönöm a választ.
Pontosan. Minima 1300 de 1400 se gond.
Ki van zárva. Elírták.
"Amiért vegvettem" Azért mert már két hétnél tovább volt meg az elődje.
4200 ra tedd fel és hallgasd meg ott szokott leginkàbb ciripelni.. ha ez a gondja. Vagy majd ugriknwgyet és elhallgat, vagy cserés lesz a feszitő! Urak alapjàratot minimum 1300 ra.. igaz Milka?
Hú ezt nem tudtam, még kezdő vagyok.
6-ban 60? Attetelezest csereltek a motorodban? 100- nal van a kettes ha nem huzatod
Sziasztok!,
Segítségeteket kérném, egy állandósult motorproblémával kapcsolatban. Alapjáraton, 3 és 6 ezer közötti fordulaton a gázt elvéve, illetve akkor amikor lassulásnál visszaváltok ciripelő, zizegő hangot hallok a jobb oldalról, úgy az olajbetöltő környékéről. Mi lehet a gond? szelepek? vezérműlánc? vez. feszítő? vagy az olajszivattyú lánca? elkoptak a kuplung lamellák? A másik jelenség (azt nem tudom hogy ettől független vagy sem), hogy hideg indításnál prüszkölve indul. Akinek esetleg volt hasonló gondja vagy netán tudja mi lehet a hiba, szívesen meghallgatnám a véleményét.
Megnéztem a forgalmit és már 3 hónapja meg van.....hehehe
Akkor ez lehet tovább marad meg min 3 hónap
Sziasztok. Hát fiúk sajnos csak 2000km tudtam menni a géppel mert meló szarásig. De ez a gép egyszerűen NEKEM tökéletes. Futómű, fék, kényelem mind megfelel. Talán egy valami ami az XX javára szolgál mert ugye azért az a szivem csücske, egyenletesebben finomabban lehet vele közlekedni az xx akár 6 ban 60 . Na a VFR ezt felejtsd el. De ez szokás kérdése amit már kezdek megszokni. Soha rosszabb gépem ne legyen. Amit tudd az meg nekem bőven elég, még sok is. Amiért megvettem az a kevés km. Pár fotó a gépről.
Nincs mit!
Örülök hogy tudtam segíteni!
Használd egészséggel!
Sziasztok! Sehogy nem tudtam megcsinálni az xx hátsó fék szorulást az xx-en... :( De aztán meg kértem Milka Mestert hátha segít...Segített!!! Nem is akárhogy !! Én szívtam vele majd 2 hónapot...kicseréltem közben mindent,de nem lett jó......Ő megoldotta 15 perc alatt!!! Ezúton is szeretném neked MEGKÖSZÖNNI!!!!!!!!!!! Örök hála neked :Milka!!!!!! A főfékhenger volt a ludas..mert levegős volt...De már nem az!!!! :)