Meg is dádáztam, hogy viselkedjen már.
Na de komolyan, folyamatos 110 oda-vissza, és úgy sem ette meg a 3-at. De vannak, akik 1.7-ig lementek vele, de az általános a 2.5-ös fogyasztás a CBR esetében.
Nem kell a fagyállót kétévente cserélni, figyelgetni a szintet, nem kezd el szivárogni sem. Viszont ugyanazt mondom, mint az injektor esetében: nem hinném, hogy egy Hondánál bármi gond lenne a vízhűtéssel. Ha valami Kaucsukcsincsüng kínai sz*ron gondolkoznál, aggódnék. Így nem. Vegyél egy injektoros CBR-et párezer kilométerrel, aztán tankolgasd.
Persze a szükséges karbantartásokat ne feledd.
(Mondjuk nekem legjobban a 2011-es szürke/narancs tetszik, folyton megkísért, ha látom, hogy vegyek egyet, de tulajdonképpen nincs rá szükségem
)
Gumit kell vennem a CBR125-ösömre. Még a gyári van fenn, 34000km, ebből 2000km pálya, szóval eléggé viseletes, és most már egy nagy szög is van a hátsóban. Aki már cserélt, az tudna 1-2 info-t adni, hogy mire értemes. A gyári méretűből nem találtam túl nagy választékot. Alapból meg nem akarok semmivel sem nagyobban, szélesebbet, mint a mostani, ez mindennek megfelelt, de, ha azt mondjátok, hogy 100-szor jobb, akkor nem zárkózom el teljesen.