Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jártam már arra, éjjel is. Tényleg szép. Leánykérés nincs terveben, úgyhogy ez most nem motivál

Amúgy köszi a tippet. Ez inkább többnapos túra részeként járható, mert éjjel nincs kedvem letolni még hazáig 200 km-t sötétben a Bakonyon át, ahol ilyenkor minden bokorból lesi valamilyen 4 lábú, hogy mikor érdemes az út túloldalára átlátogatni. Persze akkor a legjobb nekik, amikor jól ki van világítva az úttest.
Rob én sajnos nem tudok menni veletek, se utasként motor pedig már nem van!

DE javaslok nektek egy úti célt!

Ha esetleg elfogadtok egy tippet!

KESZTHELY!
ÉJJEL/SÖTÉTBEN!

A belváros a rakpart a moló és a fő tér eszméletlen szép.
Ha valaki leánykérést tervez vigye el oda a kiszemeltet :D
Túra.

Senki többet másodszor....
Ez ez ez...HUNCUT!
Azt nekem is csinálja,de már 5-ezer körül,de nem szembetűnő,legalábbis alig észrevehető nállam.Sőt olyan is volt amikor lemostam akkor nem is mért,pár másodpercig.
Sziasztok!

Megérkezett az új Leo Vince SBK rendszer az új CBR-hez (2011--) További infók emailen vagy telefonon (adatlapon).

email: hcsabi23@freemail.hu
Szia!

Nekem meg közbejött valami, és holnapra derül ki jó lesz-e a vasárnap! Még egyeztessünk!
Hali!Mostanába valami gáz van a cbr-el :( Remélem tud valaki segíteni!A fordulatszám mérő 8tó 10 ezres tartományig elkezd ugrálni(remegni)!a motoron nem lehet észre venni semmit!
Köszi a visszajelzést.
Helló mi hárman nem tudunk menni Győrből.
Csajszi85!

A túra időpontja vasárnap.

Most úgy néz ki, hogy ketten megyünk. Más még nem jelentkezett elérhetőséggel.
Még ma adok haladékot, hátha valaki még meggondolja magát. Ha nem leszünk többen, akkor az útvonalat módosítom kicsit, hogy egyikünknek se kelljen túl sokat egyedül mennie.

Senki többet először......
Jövő héten zárva lesznek szabi miatt, de rendelést felvesznek amit majd következő hétfőn igazolnak vissza. Vagy még ezen a héten rendeld meg náluk, persze ha jó az ár.
a szívem majd megállt. Miskolcon csak egy helyen találtam ilyet, de az is 3800! volt...
Köszönöm
Ha jönni szeretnél, kérlek, írj a megadott e-mail címre, hogy a részleteket egyeztetni tudjuk.
Lesz még túra, amihez tudsz csatlakozni.
szerencsére nem motoron történt a dolog, csak abba most meg nem tudok tankolni :S
Szomorúan konstatálom.

Nekem is most lesz hátsógumi és láncszett csere. Holnap viszem a szerelőhöz.
Hát nekem sajnos úgy néz ki kimarad a dolog. Kaptam egy defeketet meg volt gyertyasorcsere is... Aztán a 380km-er nekem most egy kicsit sok. :S Anyagiakban....
hidegen csinálja? injektoros vagy karbis? Nekem injektoros és gáz nélkül kell ugye indítani és mikor beindul akkor egyböl huzok gázt nekem is leáll szoval ne huz gázt csak kb 5-7 másodperc elteltével akkor már ha huzol nem szabad leállnia.
sziasztok ....
az lenne az en kerdesem h amikor beinditom a motrot es raadod a gazt leall?
miert tortenik ez?
Nekem egyelőre mindkettő jónak tűnik, úgyhogy nem szavaznék
A hétvégi túra lehetséges időpontjai leszűkültek. Marad a vasárnap vagy a hétfő.
Kérlek, jelezzétek holnapig, melyik lenne jobb, mert le kellene fixálni.
Mindkét napra jó idő mondanak, úgyhogy az időjárás nem lesz akadály.
Várunk.
Ha lesz nagyobb gépem, én is csatlakozok majd hozzátok.