Persze azt is vedd figyelembe, h már nem nyár van és az aszfalt már nem melegszik annyira fel, hiába süt a nap.
a záptojás szagot.
Egy kis segítséget szeretnék Tőletek kérni. Egy 600-as F3 as CBR vásárlásán gondolkozom. Úgy tudom, hogy a feszültségszabályzó és a vezérműlánc-feszítő szokott lenni ezeknek a motoroknak típushibája, egyébként más dologról, amivel baj lehet, nem hallottam. Csak dicsérik:). Érdeklődnék, hogy akinek volt esetleg a feszítővel problémája, milyen kilométer állásnál jött elő, mennyibe kerülhet a javítása, illetve maga a feszítő hogyan (milyen elven, pl. olajnyomás?) működik. Azért érdekelne, mert a motor képről szép, az eladóval már beszéltem, azt mondja, h indítás után van egy kis hangja a vezérműláncnak, de azt nem tudta megmondani, hogy bemelegedés után abbahagyja e ( kereskedés, kintről behozott motor). Nyilván puding próbája az evés, de nincs is túl közel a gép, és érdeklődnék, hogy mire számíthatok. Köszönöm előre is segítségeteket, hosszú vénasszonyok nyarát és rövid telet! Üdv!