Ezek szerint nem vagyok egyedül.
) kb. 80 al, telefonált. Én a szokásos 110-120 as utazóval elsuhantam, majd jött egy 60 as korlátozás, ezeket általában max 70 el megközelítem. Szépen lelassítottam, majd amikor feloldódott a korlátozás vissza álltam a 110 es megszokott tempómra. Ekkor a tükörben megpillantottal a Leonos ürgét, aki kb. 140 150 es tempóval a 60 ra korlátozott kereszteződésben jön mögöttem, megelőz és lök egy elakadás jelzőt!
Mondom okés, egy 1 es kövérrel elindulok, azért ne érezze annyira jampinak magát. Sárga-zöld, indulás, állva hagytam, igaz ő kb 2,5 mm gumit hagyott ott az indulásnál, meg vagy 6 kiló fekete füstöt. Én utána beálltam 60 ra, mivel nem éri meg hajtani. Ő ekkor kb 100 al elhajtott mellettem, úgy hogy nézett végig rám büszkén. A következő lámpa persze meg is fogta, én ott elmentem mellette, ő ismét indulás, ismét büszke elhajtás, ismét megállás! És ezt csinálta a kb 18 20 lámpából, kb 5-6 alatt... utána leeshetett neki, is hogy nem vagyok vevő a f*szságára...
Hogy mennyiért cserélik azt nemtom, mert nekem mást is csináltak rajta, de Service Manualt megnézve szerintem nem egy nagy was ist das.
Nem tudtam hogy itt csavarogsz... Végre
Helyzet? Mi újság,hogy Vagy,mi van veled?
Sári