A fórum talán erre is való,vagy nem?
elég értelmes vagyok?
már van bennem két sör
, ennyit biztosan állíthatok.
Csak jó a motor.
Amúgy jó gumi, fém fékcső és remus végdob. Ja és hátul a rossi replika gyári lánckereke van, tehát nem 46-os, hanem 47es kerék van fent. Amúgy én is úgy gondolom, hogy nem biztos, hogy Hringgel kéne kezdeni. Első körben egy Kakucs vagy EuroRing mindenképpen jó, mert legalább ráérzel a pályázásra, ívekre, kanyarodásra. Első alkalommal szerintem kár a motorra költeni, mert úgy sem fogod kihasználni a határait. Te legyél rendesen felöltözve. Gerincvédő utcára is KELL!
- valamilyen formában).
A lényeg, hogy futóképes legyen. Azzal már azért nem csak "kanyarogni" lehet a pályán!
Euroringen voltam még ez a pályanap előtt 1x régen túragumival meg gyári fékcsővel. Amúgy tényleg nagyon lehet karcolni velük.
Már első alkalommal is leért a lábtartó, fékpedál és a hasidom Hungaroringen.
Jaja és a harmadik futamban célegyenesben nyomkodtam is, hátha rosszul van beállítva és majdnem benéztem az 1-es kanyart.
Amúgy a vidót visszanézve 2:17-re jön ki a legjobb kör ha jól emlékszem. Jövőre le kéne menni 10 alá, de már másik motorral, ezt nem akarom bántani.
A "papír nélküli" dolgot balga fejjel nem gondoltam, hogy bárki is lopásra érti, de látom már mekkorát hibáztam ezzel!
Helyesbítés (hogy teljesen tiszta legyen, Rike1-gyel való párbeszédem miatt):
Papír nélkül értsd=Magyaro.ban nincs szükség forgalomba helyezésre, tehát így sokkal olcsóbb! (de ettől még meginterjúvolhat a hatóság, hogy honnan is van az a vasdarab, ergo: adásvételi, vagy kinti forgalomból kivonási, vagy bármilyen igazolás azért nem árt a leendő tulajnak)
Remélem ezzel már mindenkinek a kétségét eloszlattam a szándékommal és nincs több szúrkálódás.
Ha meg tudom az Imolai börzének a pontos dátumát és helyét, felteszem ide!