(dehogyis) :)
)
Mellesleg én is szervízbe hordom, mert meg vagyok vele elégedve. Soha semmit nem akartak rám beszélni, azt sem, hogy gyárit vegyek, elmondtáka tapasztalatikat, és tanácsaikat, mind az utángyártott, mind a gyári alkatrészekkel. Megmondták azt is miből érdemes gyárit venni, miből utángyártottat.
Nem lehetne valami állandó topikot nyitni a gyertya, olaj körkérdésre basszus? oldalanként 1 ember tuti megkérdezni, a láncfeszítőt is dobhatnánk oda mert ahogy látom ez a téma is felkapott :DD sebaj
nem motor ügyben volt. Volt gondunk egy kamion pótkocsijával.
Felhívtuk a márkaszervizt. A munkafelvevő nem tudod segíteni mert nem értett hozzá. Szerelőt odahívta, aki azt se tudta miről beszélünk. Egy mezei szerelő meg egyből vágta mi a helyzet. Nesze neked márkaszerviz.
Másik márkaszerviz kamionnál: Nem akartuk oda vinni mert sokkal drágábbak mint a többiek és csak olajcsere, szűrő, stb stb volt cserés. De a garancia miatt ok, legyen. Aztán a szűrőket elfelejtették lecserélni, de felszámolni már nem. Persze aranyárban mert ugye minden gyári és hozott cuccból nem dolgoznak. Tudom nem lehet általánosítani, de jót még nem sokat hallottam. Mindenhol csak a fikázás megy. Amit el is hiszek ezek után.