jó alap, utána már a mitoval is tuttam ,csak nemsokat gyakoroltam, aztán az nem volt még anyira tökéletes,ien 2-300 méter volt vele CSÚCS kb... cbr el meg nemsokszor próbáltam még,arrra azért vigyázok
Akkor jó ha zajlik.
Bár most visszagondolva a simon a hátsó lábtartón állva a végtelenségig el lehetett menni egykeréken, ha egyenes volt az út, de ő sem erőből maradt fent, egyensuly kérdése az egész, szerintem a kis tézébe pakolsz egy két plussz lovat egész jó tanulógép lehet belőle, és ha leboritod, minimális a károd letörölgeted és kész
nem rossz gondolta ETZ-vel tanulni egykerekezni, viszont orjási külömbség pl egy streetfigter és a tézé között hogy az mz sosem fog erőből egykeréken maradni, egyensulyozás kérdése, viszont egy strretfigternél csak a gázzal kell játszanod. bár a 250es tz-vel nagyokat lehet egykerekezni, a hátsó csomagtartón álva.
Én is filóztam, csak én valami nagyobb köbcentisen, pl pályagépen vagy törött vason, h venni aztán avval tanulni fighterkedni kicsit...
Azért mert beleég az olaj így lecsökken a keresztmetszete,és ahogy jön ki a kipuffogó gáz az egyenetlen felület miatt elkezd örvényleni,és mégkevesebb gáz tud távozni.Ki is lehet szedni belőle,de tökéletesen úgysem tudod és újra megtapad rajta.Nem olyan drága dolog.Próbáld ki.Tedd fel a régit menjél vele,aztán tedd fel az újat.A külömbség egy simsonnál is érezhető.Én egy rezonátor kipuffot is akarok venni rá,mert a hangja is jobb lesz,és hamarabb kiforogja magát,jobb lesz a gázreakció,meg nem fog leérni.Az is 10 ezer alatt van szerintem.Az enyémen is jó állapotban van a henger bár már volt fúrva,de nincs válla.A dugót azt ki kell cserélni mert át van égve a gyűrűk mellett,meg a főtengely csapágyakat is.Kicsit megreszelgetem pár hejen,meg megcsinálom hogy nagyobb legyen a sürítés,felpolírozom és go.