Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem innen tudsz nézni:
http://www.cbr900.de/frame.htm...
Szeva!
Holnap csinálok neked képet!
sziasztok!Színkódot honnan tudok megnézni?Leakarom fújatni a fejidomot gyárira.Képet a motorról az adatlapon nézhettek

köszi
sziasztok. Tudna valaki esetleg küldeni egy képet segítségnek egy Honda cbr 900rr hátsó ülés rugórészéről ahogy csatlakozik a 2.ülés a vázhoz szétszedtem a motort és egy alkatrész oda illik és nem tudom hogyan. Elöre is köszönöm.
Szia.
Igen,a 98-as évjáratúnak már más a lámpája.Ehhez igazították az idomot is.De ettől függetlenül lehet,hogy máshoz nem nyúltak a fejidomon...Tehát lehetséges,hogy passzol a tükörtartó,de nem 100%...
köszi a választ
én úgy tudom hogy az sc 33 as típust 97 től gyártották de annak még a fejidomja nem olyan volt mint a 98 nak.azért gondoltam hogy jó lehet az enyémre.láttam már olyat mit az enyém csak a régebbi fejidommal.Azért kérdeztem hogy van e megoldás rá
Na most nézem,hogy fejidom tartó kell ,azt kicsit nehezebb csinálni,de ha van minta biztosan nem lehetetlen...
Hali.Annó nekem is kellett tükör tartó konzol.Azt mondták a Hondánál,hogy 50.000 Ft...... Aztán úgy gondoltam,hogy ennyi pénzt nem adok egy vasdarabért,úgyhogy csináltunk egyet haverommal.Kb 2 óra hajlítgatás és kész volt.Senki nem mondta meg,hogy nem gyári...
A másik kérdésedet passzolom,de mindkét évjáratnál a tanknál(is) van rögzítve a konzol.
sziasztok.97 es cbr 900 hoz keresek fejidom tartó konzolt,fejidomnál ami van két oldalt az óránál kis műanyag takarókat,baloldali első lábtartó konzolt.

és lenne egy olyan kérdésem hogy a a 99 es évjáratnak passzol e a 97 es hez a tükör tartója a tükröknél.mert a 99 es é az a tank csavarnál rögzül.
Ezen beszarsz! történet... link
Szia!Akkor küldöd a képeket a motorról?
Végre vlaki másnak is van 954ese:D
Sziasztok!
KÖSZI szépen a rengeteg bókot, elismerést-jól esik!

A kipufogó témára Valaki már írta-csatlakozom. HA ismerős viszi nincs gáz, ha nem, akkor ELŐFORDULHAT, hogy gond lesz.
Z
köszi szépen
:-) Sanyának igaza van egy darabból áll :-)
Hátha így könnyebb. Igaz ez 98-99-es modell, de szinte minden azonos rajta, mint a régebbi modelleken.
Köszi
Köszönöm szépen mindenkinek a gyors választ
Köszi szépen
akkor értő olvasásban elcsúsztam
Hi.A fejidom tartó(amin a "bumszli" van),az tartja a fejidomot középen,a lámpa felett.Ezen van a műszerfal tartó is.Tehát ez egy darab.
A másik-a tükör tartó konzol- is tartja a fejidomot két oldalról.De nem ez volt a kérdés.
külön van fejidom tartó és műszerfal tartó. Egy konzol tartja műszerfalat a végén az a bumszli csavar fogja a fejidomot, felűl meg a tükörtartó tartja.
Szép a vas.Nekem is ilyen volt,csak kékben.Nagyon tetszik ez a típus.
Hali.Ha emlékeim nem csalnak,akkor egy darabból áll.Dav igazam van?Menjél ki a garázsba és nézd meg Gábornak,de azonnal!