Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasaztok! Honnan lehetne 1 ilyen csavart szerezni, ma sikeresen elhagytam. A másik oldalról.
Na jót motoroztam ma Máriapócson így szezon végén, és egyéni rekordot futottam . Levezetésként motort cseréltünk Suhanbongó kolegával, és hát igen nagy meglepetés ért mindkettőnket...Kari CBR-je erősebb mint gondoltam, ő meg nem gondolta, hogy ilyen erős az enyém .
Nem akarsz megajándékozni vele? Ja, meg lett a rendszámom, és a rendőrök házhoz hozták! Igaz, igen viharvert állapotban, valószínű, hogy áthajtottak rajta. Na de 1 üvegező kalapáccsal megegyengettem.
Nem igazán szeretném. Abban az esetben ha elcseréltem volna a motort készpénzre cseréltem volna a rendszert de szerintem megmarad a motorom mert annyira nagyon senki sem akar supermotot adni érte, és erről a hangorkánról nem szeretnék lemondani.
Rosszul kezdődik.

Nemtudom eladni a '17-es felnit, nem cseréljük el az arrow rendszerre? (dob nélkül)
Nekem van gyári 929 fesszabályzó bontott, hibátlan - egy tizes.
Sima telósra, (CBR919RR 1996-os) mert ha megmarad akkor egyeneskormányosra alakítom a télen amihez kellene még majd egy fejidom is amit szét lehet vágni...
fordított telósra kell vagy simára?
De de szeretek oda járni ,kicsi de technikás pálya meg leget tanulni a kanyar vételt
1000-es fazeré van ha az jó.
ha sikerülne eladni a 900ast,idomsérült 1000rr t vennék,szeretek bütykölgetni, téli projektnek tökéletes lenne,egyedire megcsinálni többek között festeni,mónikánál:)
tudom,ismerem mónikát,ha jó az alap amire fújni kell,meg jó fetéket viszel,nagyon szép munkát végez,kisebb elemeket fújt már nekem is.
gondoltam,hogy olcsó,nem dolgozik drágán:) na majd megnézem a festést élőbe,ha összefutunk a városba hétvégén.vasárnap nem jösz szolnokra veterán börzére?
Zozo: A képeid közül az egyik nem a kecskeméti gokart pályán készült véletlen?
Én is magamnak fújtam, azt se mondanák meg szerintem túl sokan. :D :P
Ő csinált mindent csak a feliratokat raktam rá én, sajna az idő hiány miatt csak lakkozás után mert csütörtök délben hoztam el a cuccot és pénteken már mentünk a Hungaroringre. Ja az ár egyéni alku volt ,ha festetni akarsz vele kell meg egyezni,halkan jegyzem meg nagyon olcsó volt . Még valami a festéket én vittem az 30.000_ volt. Szerintem jól sikerült mert egy jó páran nem hitték hogy Mónika csinálta.
köszi az ajánlatot,de nállam csak 2004 v 5ös cbr 1000rr jöhet szóba,semmi más
Valakinek felső villahídja nincs ami módfelett fölösleges és olcsó?! Ilyen 10ezer forintos árakkal ne fárasszuk egymást, mint az apróban lévő kisasszony.
Erre írtam, de csak annál a hirdetésnél volt meg az e-mail címed. Ducati csere lett volna, 2006-os.
Legyél motorosfutár és már dől is a km....
jaja,csak elkell végezni a gépészmérnök egyetemet,aztán lehet motorozni többet
én meg 1 vizes rongyot rádobok,pár perc alatt feloldja az odaszáradt lényeket

Szerintem vannak azért ilyen emberek,bár én is csak hallottam róla
Majd lesz egy jó melód,aztán lehet veretni.
Egyébként kurva egyszerű.Én úgy szoktam,mikor hazaérek,(vettem egy Ajax ablaktisztítót,pumpásat),lefújom letörlöm papírtörlővel,aztán mégegyszer lefújom,letörlöm,és kész.Nem szabad,több napig rajta hagyni.Sisak plexit is ezzel tisztítom.
bár napi 300km et nemnagyon motorozik senki se szerintem ekkora benzinárak mellett