A manuál 24eKm-nél írja a cserét.
Azt írtad mintha egy hengered nem menne. Ha leállítod a leömlőn
meg tudod nézni melyik "hideg"(azért óvatosan!), feltéve ha
menet közben egy hengerrel van gond. Annak a környékén kell tovább keresgélni.
TE is láttad hogy néz ki a láncod a lánckeréken, le is fotóztad!
Sok írogatástól menthetted volna meg magad, ha már az elején kicseréled.
"...került 1 ujabb 929 tulaj , akinek nincs szerencséje :D"
Szerintem inkább szerencsésnek mondhatod magadat, hogy e sorokat
még leírhatod, mert, ha elszakadt volna ez a lánc 240-nél; előzésnél; egykerekezésnél...
Nem szabadna ilyen teljesítményű motorokat felelősségteljes gondolkodás nélkül használni...
nekem anno volt egy ős cbr 1000f-em, azon volt üzemanyagszűrő. ugyanezt csinálta, mint neked. 4 henger majd 3 aztán 2....egy idő után le is állt. miután újra teli tudott folyni a sok-sok karbi megint ment egy darabig. nálam a szűrő volt eldugulva. nem tudom a tiéden van-e....
:))))))))))))))))))) Ez kizárásos alapon müködött , lánc volt , most nincs gond ezekszerint más minden kizárva :) s ejthetjük a témát :) került 1 ujabb 929 tulaj , akinek nincs szerencséje :D
picit csattogott , irtam azt még a régebbi komentjeimnél , arra azthiszem a te válaszod volt az hogy a váltoban lévő fogaskerekek ugranak át . és onnan jön a hang
Akkora erőhatásnál, ha felkerül a görgő a lánckerék csúcsaira, ki tudja, meddig forog. Nem csak egyet ugrik.
Azt írtad mintha egy hengered nem menne. Ha leállítod a leömlőn
meg tudod nézni melyik "hideg"(azért óvatosan!), feltéve ha
menet közben egy hengerrel van gond. Annak a környékén kell tovább keresgélni.
Sok írogatástól menthetted volna meg magad, ha már az elején kicseréled.
"...került 1 ujabb 929 tulaj , akinek nincs szerencséje :D"
Szerintem inkább szerencsésnek mondhatod magadat, hogy e sorokat
még leírhatod, mert, ha elszakadt volna ez a lánc 240-nél; előzésnél; egykerekezésnél...
Nem szabadna ilyen teljesítményű motorokat felelősségteljes gondolkodás nélkül használni...
Csak úgy tudod ellenőrizni ha vákuum csövet "megszivva" jön a benzin vagy nem a vákuumcsövön.
a fogaskerekek nem ...
kidobálja a kapcsolókörmöknél...
szerintem a léptetővilla miatt ....
de ha a lánc ugrik , akkor a lánc ugrik...nincs mese...
nem hiszem hogy azt hallva nem álltál volna meg ....